stamboomgids

Familienamen » W

Websites 491 - 500 van 772:

Stamboom Wessel - www.genealogieonline.nl/wessel-stamboom

Een publicatie door John Wessel met gegevens over oa. de families Wessel, Bakker, Niendiek, Turien, Lohuis, Prinsen, Overberg, Genegel, Van Ommen en Landmeiers.


Screenshot van website

Stamboom Wessel - www.genealogieonline.nl/stamboom-wessel

Een genealogische publicatie door Teilani met gegevens over onder andere de families Verkade, Krommenhoek, Scheepmaker, Wessel, Van Wilgenburg, Van Eijsden, Eger, Van der Gaag en Birkhoff.


Screenshot van website

Stamboom Wessel Tool - www.genealogieonline.nl/stamboom-wessel-tool

Een genealogische publicatie door Ton Tool met gegevens over onder andere de families Tool, Frohn, Groot, Amelse, Bakker, V Velzen, Van de Berg, Van der Meer en Boots.


Screenshot van website

Stamboom Wesseling - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesseling

Een genealogische publicatie door D. Wesseling met gegevens over onder andere de families Wesseling, Belmer, Van Hemert, Wessling, De Kloet, Kam, Spoelder, Ha?feld en Van den Hooven.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink

Een publicatie door J. Wensink met gegevens over oa. de families Wesselink, Boogaard, Van Vliet, De Klerk, Potma, Hartman, Lasschuit, Wesseling, Nieman en Wensink.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wesselink

Een genealogische publicatie door Josien Wesselink met gegevens over onder andere de families Kiebert, Lindeboom, Van Emmerik, Wesselink, Van den Berg, Rijkenberg, Van Lierop, Te Kronnie en Roemer.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink uit Haarlem - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink-uit-haarlem

Een genealogische publicatie door Elly Wesselink met gegevens over oa. de families Boven, Wesselink, De Graaf, Van Balen, Revers, Heikema, De Graaff, Krijgsman en Krijgsman.


Screenshot van website

Stamboom Wesselink uit Vorden - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink-uit-vorden

Een genealogische publicatie door Tineke Wesselink met gegevens over onder andere de families Wesselink, Pijnenborg, Van Ravenzwaaij, Tholenaar, Schipper, Kleine Wesselink, Groot Wesselink, Kerkmeijer en Zweedijk.


Screenshot van website

Stamboom Wesselman - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselman

Een publicatie door J. Wesselman met gegevens over oa. de families Wesselman, Van der Meer, Koek, Van Bemmelen, Bogman, Klein, Bakker, Deele, Bouwmeester en Fransen.


Screenshot van website

Stamboom Wessels - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wessels

Een publicatie door Cornelis Wessels met gegevens over oa. de families Spruijt, Wessels, Van Driel, Kaashoek, Van Toledo, Troost, De Regt, Lindhout, Cranendonck en Van Oost.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws