stamboomgids

Familienamen » W

Websites 511 - 520 van 765:

Stamboom Westers - www.genealogieonline.nl/stamboom-westers

Een publicatie door O. Westers met gegevens over oa. de families Westers, Twaalfhoven, Blok, Van Zijl, Van Berkum, Akkerman, Brunt, Van den Hemel, Leslie en Speet.


Screenshot van website

Stamboom Westerwal - www.genealogieonline.nl/stamboom-westerwal

Een genealogische publicatie door Henk Westerwal met gegevens over onder andere de families Westerwal, Spaan, Gootjes, Rus, De Lange, Stam, Van der Oord, Van den Berg en Velzen Van.


Screenshot van website

Stamboom Westerweel - www.genealogieonline.nl/stamboom-westerweel

Een genealogische publicatie door Rob Westerweel met gegevens over onder andere de families Westerweel, Van de Pol, Kers, Klaren, Westerweele, Post, De Ruiter, Van Velzen en Mulder.


Screenshot van website

Stamboom Westmaas en Lagendijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-westmaas-lagendijk

Een publicatie door Jan Westmaas met gegevens over oa. de families Westmaas, Lagendijk, Fortanier, De Jong, Burk, Van den Berg, Oudshoorn, De Groot, Vermeer en Rijsdijk.


Screenshot van website

Stamboom Westmaas-Hilferink-Kramer-Geertman-de Wit-Negen-van Leeuwen-Appel - www.genealogieonline.nl/stamboom-westmaas

Een publicatie door Bert Westmaas met gegevens over oa. de families Westmaas, Hilferink, Appel, De Wit, Kramer, Van Leeuwen, Negen, Regnery, Bakker en De Jong.


Screenshot van website

stamboom Westra - www.genealogieonline.nl/stamboom-westra

Een publicatie door Fransje Westra met gegevens over oa. de families Westra, Van der Zouwe, Van der Steen, De Kat, Noorderbroek, Weijer, Coelingh, Bijl, Meijer en Giezen.


Screenshot van website

Stamboom Westra-Verasdonck - www.genealogieonline.nl/stamboom-westra-verasdonck

Een publicatie door C. Westra met gegevens over oa. de families Bijlsma, Westra, De Groot, Verasdonck, Schroor, Van Putten, Van Gils, Meijer, Meijer Van Putten en Wijdemans.


Screenshot van website

Stamboom Weststrate - www.genealogieonline.nl/stamboom-weststrate

Een publicatie door C.D. Weststrate met gegevens over oa. de families Weststrate, De Jonge, Van de Rafelaar, De Groot, Bos, De Koning, Van Steene, Moreauw, Karelse en Harthoorn.


Screenshot van website

Stamboom Weterings - www.genealogieonline.nl/stamboom-weterings

Een publicatie door Marije de Haan-Weterings met gegevens over oa. de families Zonneveld, De Reus, Hopman, Duijn, Schaal, Wittebrood, Weterings, Ranzijn, Calis en Borrenberg.


Screenshot van website

Stamboom Weterman - www.genealogieonline.nl/stamboom-weterman

Een genealogische publicatie door Ans Weterman met gegevens over onder andere de families Weterman, Hagen, Michies, Berendsen, Brinkhof, Klomp, Vonk, Bourgonje en V.d. Schepop.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws