stamboomgids

Familienamen » W

Websites 461 - 470 van 717:

Stamboom Wessel - www.genealogieonline.nl/wessel-stamboom

Een publicatie door John Wessel met gegevens over oa. de families Wessel, Bakker, Niendiek, Turien, Lohuis, Prinsen, Overberg, Genegel, Van Ommen en Landmeiers.

Screenshot van website

Stamboom Wesseling - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesseling

Een genealogische publicatie door D. Wesseling met gegevens over onder andere de families Wesseling, Belmer, Van Hemert, Wessling, De Kloet, Kam, Spoelder, Ha?feld en Van den Hooven.

Screenshot van website

Stamboom Wesselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink

Een publicatie door J. Wensink met gegevens over oa. de families Wesselink, Boogaard, Van Vliet, De Klerk, Potma, Hartman, Lasschuit, Wesseling, Nieman en Wensink.

Screenshot van website

Stamboom Wesselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wesselink

Een genealogische publicatie door Josien Wesselink met gegevens over onder andere de families Kiebert, Lindeboom, Van Emmerik, Wesselink, Van den Berg, Rijkenberg, Van Lierop, Te Kronnie en Roemer.

Screenshot van website

Stamboom Wesselink uit Haarlem - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink-uit-haarlem

Een genealogische publicatie door Elly Wesselink met gegevens over oa. de families Boven, Wesselink, De Graaf, Van Balen, Revers, Heikema, De Graaff, Krijgsman en Krijgsman.

Screenshot van website

Stamboom Wesselink uit Vorden - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselink-uit-vorden

Een genealogische publicatie door Tineke Wesselink met gegevens over onder andere de families Wesselink, Pijnenborg, Van Ravenzwaaij, Tholenaar, Schipper, Kleine Wesselink, Groot Wesselink, Kerkmeijer en Zweedijk.

Screenshot van website

Stamboom Wesselman - www.genealogieonline.nl/stamboom-wesselman

Een publicatie door J. Wesselman met gegevens over oa. de families Wesselman, Van der Meer, Koek, Van Bemmelen, Bogman, Klein, Bakker, Deele, Bouwmeester en Fransen.

Screenshot van website

Stamboom Wessels - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wessels

Een publicatie door Cornelis Wessels met gegevens over oa. de families Spruijt, Wessels, Van Driel, Kaashoek, Van Toledo, Troost, De Regt, Lindhout, Cranendonck en Van Oost.

Screenshot van website

Stamboom Wessels ter Haar - www.genealogieonline.nl/stamboom-wessels-ter-haar

Een publicatie door Harmke van der Meer met gegevens over oa. de families Ter Haar, Wessels, Zengerink, Kotkamp, Folkerts, Goedkoop, Spikkert, Kalferink, Fabels en Leferink.

Screenshot van website

Stamboom Wessels, een familie met de roots vanuit Heije, Duitsland - www.genealogieonline.nl/stamboom-wessels

Een publicatie door Herman Wessels met gegevens over oa. de families Wessels, Leeuw, Lok, Bodewes, Van Meggelen, Jullens, Kerstholt, Zandhuis, Drenth en Brummer.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws