stamboomgids

Familienamen » W

Websites 461 - 470 van 749:

Stamboom Welman - www.genealogieonline.nl/stamboom-welman

Een publicatie door P. Moree met gegevens over oa. de families Moree, Welman, Van Saus, Jans, Veldhoen, Goedel, Van Marion, Dul, De Pijper en Gottschall.


Screenshot van website

Stamboom Welters - www.genealogieonline.nl/stamboom-welters

Een publicatie door Fons Welters met gegevens over oa. de families Welters, Leeuwenburgh, Tom, Leeuwenburg, Van Engelen, Van Bemmelen, De Bie, De Jong, De Zwart en Van der Ploeg.


Screenshot van website

Stamboom Wenmakers - www.genealogieonline.nl/stamboom-wenmakers

Een genealogische publicatie door Wilma Jansen met gegevens over onder andere de families Wenmakers, Wenmekers, Wessel, Wennmecker, Wenmeekers, Kuijpers, Dorpmans, Vosberge en Wennmecher.


Screenshot van website

Stamboom Wennekers - www.genealogieonline.nl/stamboom-wennekers

Een publicatie door Frans van den Bemd met gegevens over oa. de families Van der Zalm, Wennekers, Buijs, Doggen, Van der Zijde, Van Leeuwen, Van Schie, Biegstraten, Van der Leest en Loomans.


Screenshot van website

Stamboom Wenniger - www.genealogieonline.nl/stamboom-wenniger

Een genealogische publicatie door Irma Wenniger met gegevens over onder andere de families Salverda, Wenniger, Visser, Brouwer, De Vries, Van Beest, Van der Veen, Meyer en Van Eck.


Screenshot van website

Stamboom Wennink - www.genealogieonline.nl/stamboom-wennink

Een publicatie door J.H. Vroom met gegevens over oa. de families Wennink, Dalenoord, Heutink, Schurink, Geerdink, Wargerink, Schele, Voogd, Lippinkhof en Walhof.


Screenshot van website

Stamboom Wens-Vanderkimpen - www.genealogieonline.nl/stamboom-wens-vanderkimpen

Een publicatie door Cedric Wens met gegevens over oa. de families Vanderkimpen, Duhaut, Duwaut, Verkimpen, Vandenbroucke, Verkempen, Van Oppens, Van Obost, Taintenier en Van der Kimpen.


Screenshot van website

Stamboom Wensink - www.genealogieonline.nl/wensink-stamboom

Een publicatie door Harry Wensink met gegevens over oa. de families Eijlander, Schuhmacher, Wensink, Jonker, Wilderdijk, Maalste, De Haan, Mentink, Peters en Landman.


Screenshot van website

Stamboom Wensveen - www.stamboomwensveen.nl

Onderhouden door Fred Wensveen uit Zevenaar, Nederland.


Screenshot van website

Stamboom Wentzel - www.genealogieonline.nl/stamboom-wentzel

Een publicatie door Tom Wentzel met gegevens over oa. de families Wentzel, Overink, Stroomberg, Verholt, Van Vuuren, Van der Weide, Vermeulen en Wessels.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws