stamboomgids

Familienamen » W

Websites 391 - 400 van 768:

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/van-wijk-stamboom

Een publicatie door H. Poelman met gegevens over oa. de families Van Wijk, De Vries, Veenstra, Hof, Van der Wal, Reinders, Kies, Van der Velde, De Boer en Kuipers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/familie-van-wijk-stamboom

Een publicatie door Kees van Wijk met gegevens over oa. de families Van Wijk, Papendorp, Van Doorn, Schopenhouer, Van Rijn, Van der Heijden, Rietveld, Pijpers, Koper en Van Veen.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wijngaarden

Een publicatie door Gerard Derksen met gegevens over oa. de families Wingerden, Wijngaarden, Verbeek, Borgers, Wijngaerden, Terheijden, Weken en Hagen.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/van-wijngaarden-stamboom

Een publicatie door Johan van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Arler, Van Wijngarden, Van de Wijngaert, Mulders, Van Wijngaarde, Lovendaal, Wijngaarden, Van Overbeek en Beset.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-wijngaarden

Een publicatie door Jan Boslooper met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Speulman, Van den Wingart, Hunnego, Van Wijngaerden, De Mey, Ardts, De Heer, Vogelaar en Bartels.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijnkoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wijnkoop

Een publicatie door Theo van Wijnkoop met gegevens over oa. de families Van Wijnkoop, Meijer, Ketelaar, Van Putten, Van Os, Muller, Petersen, Man van Wijnkoop, Uriot en Van den Bogaard.


Screenshot van website

Stamboom Van Willigen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-willigen

Een publicatie door Rob van Willigen met gegevens over oa. de families Van Willigen, Witte, Pater, Bos, Van Weelden, Koning, Blom, Roon, Van der Vliet en Van der Boor.


Screenshot van website

Stamboom Van Willigen - www.genealogieonline.nl/van-willigen-stamboom

Een publicatie door H. Pruckmuller met gegevens over oa. de families Van Willigen, Van der Willigen, Van Wilgen, De Willigen, Van Willegen, Van Willigen (Van Wilgen), Van Willigen (Van Willegen), Blomhert, De Jong en Koster.


Screenshot van website

Stamboom Van Winkel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-winkel

Een genealogische publicatie door J. van Winkel met gegevens over onder andere de families Van Winkel, De Jong, Van Leeuwen, Van Vliet, Schellingerhout, De Groot, Hoogeveen, De Wit en Koppe.


Screenshot van website

Stamboom Van Woerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerden

Een publicatie door H.R. van Woerden met gegevens over oa. de families Van Woerden, Disselkoen, Schl√ľnslau, Van Santen, Van de Berg, Luyendijk, Aan de Wiel, Van Driel, Van Alphen en Pulle.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws