stamboomgids

Familienamen » W

Websites 391 - 400 van 760:

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-wijngaarden

Een publicatie door Jan Boslooper met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Speulman, Van den Wingart, Hunnego, Van Wijngaerden, De Mey, Ardts, De Heer, Vogelaar en Bartels.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijnkoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wijnkoop

Een publicatie door Theo van Wijnkoop met gegevens over oa. de families Van Wijnkoop, Meijer, Ketelaar, Van Putten, Van Os, Muller, Petersen, Man van Wijnkoop, Uriot en Van den Bogaard.


Screenshot van website

Stamboom Van Willigen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-willigen

Een publicatie door Rob van Willigen met gegevens over oa. de families Van Willigen, Witte, Pater, Bos, Van Weelden, Koning, Blom, Roon, Van der Vliet en Van der Boor.


Screenshot van website

Stamboom Van Willigen - www.genealogieonline.nl/van-willigen-stamboom

Een publicatie door H. Pruckmuller met gegevens over oa. de families Van Willigen, Van der Willigen, Van Wilgen, De Willigen, Van Willegen, Van Willigen (Van Wilgen), Van Willigen (Van Willegen), Blomhert, De Jong en Koster.


Screenshot van website

Stamboom Van Winkel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-winkel

Een genealogische publicatie door J. van Winkel met gegevens over onder andere de families Van Winkel, De Jong, Van Leeuwen, Van Vliet, Schellingerhout, De Groot, Hoogeveen, De Wit en Koppe.


Screenshot van website

Stamboom Van Woerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerden

Een publicatie door H.R. van Woerden met gegevens over oa. de families Van Woerden, Disselkoen, Schl√ľnslau, Van Santen, Van de Berg, Luyendijk, Aan de Wiel, Van Driel, Van Alphen en Pulle.


Screenshot van website

Stamboom van Woerkens - www.zesstambomen.nl


Screenshot van website

Stamboom Van Woerkom - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerkom

Een publicatie door John van Woerkom met gegevens over oa. de families Van Woerkom, Bosman, De Koning, Wijzenbroek, Van Woerekom, Van der Vlies, Hoogendam, Pak, Van Nimweege en Mak.


Screenshot van website

Stamboom Van Woerkom (Schiedam) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woerkom-schiedam

Een publicatie door John van Woerkom met gegevens over oa. de families Van Woerkom, Van Woerekom, Bosman, Van der Bent, De Koning, Horrmann, Baauw, Van Workum, Mak en Hoogendam.


Screenshot van website

Stamboom Van Woudenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woudenberg

Een publicatie door Jack van Woudenberg met gegevens over oa. de families Tharner, Van Woudenberg, Nieboer, Molenkamp, Kok, Hemerik, Muusse, Van Leeuwen, Kloppenburg en Agteresch.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws