stamboomgids

Familienamen » W

Websites 381 - 390 van 761:

Stamboom Van Welden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-welden

Een publicatie door Paul van Welden met gegevens over oa. de families Van Welden, Schrauwen, Verstraete, Van Reckem, Van den Bussche, De Laet, Engelbeen, Van der Sluys, Luca en Smeyers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wely - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wely

Een publicatie door J.P. van Wely met gegevens over oa. de families Van Wely, Van Alphen, Hagedoorn, De Gruijter, Van Overeem, Van Welie, Van Alpen, Bosman, Jansen en Van Welij.


Screenshot van website

Stamboom van Wendy - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wendy

Een genealogische publicatie door Wendy met gegevens over onder andere de families Nijhuis, Diepeveen, Lensink, Grunder, Oude Groeniger, Louwerier, Hek, Brand en Venterink.


Screenshot van website

Stamboom Van Wesel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wesel

Een publicatie door Chris van Wesel met gegevens over oa. de families Van Wesel, Molenaer, Van Bavel, Scheurbiers, Lindersen, Nieulaet, Vergauwen, Pierssen, Uitdewilligen en Doggen.


Screenshot van website

Stamboom Van Westen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-westen

Een publicatie door Harry Lubberman met gegevens over oa. de families Van der Most, Van Os, Bouwhuis, Van Westen, Sellmeyer, Bakker, Steenhuis, Fritz, Nagengast en Wortelboer.


Screenshot van website

Stamboom Van Wieringen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wieringen

Een publicatie door G. van Wieringen met gegevens over oa. de families Van Wieringen, Luttik, Mol), Wiersma, Dubbeld, Paardekooper, Rijkes, Bruin, Aten en Noordbruis.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/van-wijk-stamboom

Een publicatie door H. Poelman met gegevens over oa. de families Van Wijk, De Vries, Veenstra, Hof, Van der Wal, Reinders, Kies, Van der Velde, De Boer en Kuipers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/familie-van-wijk-stamboom

Een publicatie door Kees van Wijk met gegevens over oa. de families Van Wijk, Papendorp, Van Doorn, Schopenhouer, Van Rijn, Van der Heijden, Rietveld, Pijpers, Koper en Van Veen.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wijngaarden

Een publicatie door Gerard Derksen met gegevens over oa. de families Wingerden, Wijngaarden, Verbeek, Borgers, Wijngaerden, Terheijden, Weken en Hagen.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/van-wijngaarden-stamboom

Een publicatie door Johan van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Arler, Van Wijngarden, Van de Wijngaert, Mulders, Van Wijngaarde, Lovendaal, Wijngaarden, Van Overbeek en Beset.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws