stamboomgids

Familienamen » W

Websites 381 - 390 van 752:

Stamboom Van Wesel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wesel

Een publicatie door Chris van Wesel met gegevens over oa. de families Van Wesel, Molenaer, Van Bavel, Scheurbiers, Lindersen, Nieulaet, Vergauwen, Pierssen, Uitdewilligen en Doggen.


Screenshot van website

Stamboom Van Westen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-westen

Een publicatie door Harry Lubberman met gegevens over oa. de families Van der Most, Van Os, Bouwhuis, Van Westen, Sellmeyer, Bakker, Steenhuis, Fritz, Nagengast en Wortelboer.


Screenshot van website

Stamboom Van Wieringen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wieringen

Een publicatie door G. van Wieringen met gegevens over oa. de families Van Wieringen, Luttik, Mol), Wiersma, Dubbeld, Paardekooper, Rijkes, Bruin, Aten en Noordbruis.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/van-wijk-stamboom

Een publicatie door H. Poelman met gegevens over oa. de families Van Wijk, De Vries, Veenstra, Hof, Van der Wal, Reinders, Kies, Van der Velde, De Boer en Kuipers.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijk - www.genealogieonline.nl/familie-van-wijk-stamboom

Een publicatie door Kees van Wijk met gegevens over oa. de families Van Wijk, Papendorp, Van Doorn, Schopenhouer, Van Rijn, Van der Heijden, Rietveld, Pijpers, Koper en Van Veen.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wijngaarden

Een publicatie door Gerard Derksen met gegevens over oa. de families Wingerden, Wijngaarden, Verbeek, Borgers, Wijngaerden, Terheijden, Weken en Hagen.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/van-wijngaarden-stamboom

Een publicatie door Johan van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Arler, Van Wijngarden, Van de Wijngaert, Mulders, Van Wijngaarde, Lovendaal, Wijngaarden, Van Overbeek en Beset.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-wijngaarden

Een publicatie door Jan Boslooper met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Speulman, Van den Wingart, Hunnego, Van Wijngaerden, De Mey, Ardts, De Heer, Vogelaar en Bartels.


Screenshot van website

Stamboom Van Wijnkoop - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-wijnkoop

Een publicatie door Theo van Wijnkoop met gegevens over oa. de families Van Wijnkoop, Meijer, Ketelaar, Van Putten, Van Os, Muller, Petersen, Man van Wijnkoop, Uriot en Van den Bogaard.


Screenshot van website

Stamboom Van Willigen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-willigen

Een publicatie door Rob van Willigen met gegevens over oa. de families Van Willigen, Witte, Pater, Bos, Van Weelden, Koning, Blom, Roon, Van der Vliet en Van der Boor.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws