stamboomgids

Familienamen » W

Websites 381 - 390 van 717:

Stamboom Van Woudenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woudenberg

Een publicatie door Jack van Woudenberg met gegevens over oa. de families Tharner, Van Woudenberg, Nieboer, Molenkamp, Kok, Hemerik, Muusse, Van Leeuwen, Kloppenburg en Agteresch.

Screenshot van website

Stamboom van Woudenberg(h) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-woudenberg-h

Een genealogische publicatie door Ron van Woudenberg met gegevens over onder andere de families Van Woudenberg, Winkel, Nagtegaal, Tollenaar, Reede, Van Ravenswaaij, Emans, De Graaf en De Clonie Maclennan.

Screenshot van website

Stamboom Vonberg/Snoeij - www.genealogieonline.nl/stamboom-winter

Een publicatie door Sandra Winter met gegevens over oa. de families Snoeij, Winter, Halff, Buquet, Van der Horst, Van den Wijngaarden, Van den Bergh, Goudriaan, Van Vlijmen en De Zanger.

Screenshot van website

Stamboom Waaksma - www.genealogieonline.nl/stamboom-waaksma

Een publicatie door Linda Edens-Waaksma met gegevens over oa. de families Waaksma, Smits, Braaksma, Van der Meulen, Piebes, Spandaw, Heeren, Bouma, Procee en Van Kuiken.

Screenshot van website

Stamboom Waaleboer - www.genealogieonline.nl/stamboom-waaleboer

Een publicatie door A. Waaleboer met gegevens over oa. de families Brown, Clark, Crosby, Goas, Waaleboer, De Gruijter, Randall, Ward, Langendoen en Cummings.

Screenshot van website

Stamboom Waals - www.genealogieonline.nl/stamboom-waals

Een publicatie door M. Waals met gegevens over oa. de families Van Sleeuwen, Veld, Beekmans, Lourenssen, Kuijpers, Adriaans, Verbossen, Strik, Van der Wielen en Van der Heijden.

Screenshot van website

Stamboom Waals - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-waals

Een genealogische publicatie door Hans Waals met gegevens over onder andere de families Waals, Timmermans, Van den Akker, Schollen, Broeksteeg, Van den Berg, Verouden, Straetemans en Haase.

Screenshot van website

Stamboom Waard - www.genealogieonline.nl/stamboom-waard

Een genealogische publicatie door Theun Waard met gegevens over onder andere de families Workum, Van Amstel, Holtman, De Jong, Beem, Van Straten, Waard, Hoogland en Cohen.

Screenshot van website

Stamboom Wagelaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-wagelaar

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Wagelaar, Peek, Nieling, Wissink, Limbeek, Hazenberg, Bok, Maarschalkerweerd en Maarschalkerweerd.

Screenshot van website

Stamboom Wagemaker - www.genealogieonline.nl/stamboom-wagemaker

Een publicatie door Has van Os met gegevens over oa. de families Wagemaker, Edel2, Blom, Doets, Kruijff, Scharwou, Zalinge, van, Oudt en Oudt.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws