stamboomgids

Familienamen » W

Websites 341 - 350 van 761:

Stamboom Van der Wee - Van Berkel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wee-van-berkel

Een publicatie door Miranda de Rooy - van der Wee met gegevens over oa. de families Van der Wee, Broers, Van Berkel, De Rooy, Franken, Busio, Rokven, Van der Linde en Van der Linde.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weel

Een publicatie door R. van der Weel met gegevens over oa. de families Van der Weel(E), Van der Weel, Vermaire, De Jong, De Ruiter, Koedood, Koedood(T), Rietveld, Paerels en Slotegraaf.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weerden

Een publicatie door Toine van der Weerden met gegevens over oa. de families Van der Weerden, Driessen, Nijssen, Van der Weerde, Van der Weirde, Hurkmans, Verberne, Hoeben, Reefs en Sanders.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weide (Weijde(n)) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weide

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Van der Weide, Van der Weiden, Koster, Van der Weide (Weijden), Van der Weijden, Schipperheijn, Schuijlenburg, Floberg, Las Van Bennekom en Van der Kodde.


Screenshot van website

Stamboom van der Weide, Bolsward - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weide-bolsward

Een publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over oa. de families Van der Weide, Kamsma, Yntema, Van der Meer, Postma, Bruls, Netelbeek, Visser, Taekema en Hoekstra.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weijden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weijden

Een genealogische publicatie door M.c.l. van der Weijden met gegevens over onder andere de families Van der Weijden, Salman, De Boer, Van der Kruijf, Korbee, Steenvoorden, Van Bohemen, Van de Haak en De Weerd.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weijden, Van Ballegooijen en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weijden-van-ballegooijen

Een genealogische publicatie door Huib van der Weijden met gegevens over onder andere de families Van der Weijden, Lugten, Van Ballegooijen, Bras, Visbach, Van Gemert, Van der Rest, Bonder en Van der Weijde.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel - de Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-de-ruiter

Een genealogische publicatie door Gerard van der Wel met gegevens over onder andere de families Van der Wel, De Ruiter, Hartman, Rutgers, Van Gastel, Van der Bilt, Van Heeckeren van Walien, 's Gravesande en Hoek.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel-Verkerk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-verkerk

Een publicatie door P. van der Wel met gegevens over oa. de families Boel, Verkerk, Naderon, Van der Wel, Huisman, Hermsen, Van Prooijen, Verschoor, Van Kempen en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werf

Een publicatie door Vincent van der Werf met gegevens over oa. de families Ruisaard, Dominicus, Wabeke, Kole, Ferdinandusse, Rijn, Sonke, Vanderveer, Bustraan en Zuijddijk.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws