stamboomgids

Familienamen » W

Websites 341 - 350 van 749:

Stamboom Van der Weijden, Van Ballegooijen en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weijden-van-ballegooijen

Een genealogische publicatie door Huib van der Weijden met gegevens over onder andere de families Van der Weijden, Lugten, Van Ballegooijen, Bras, Visbach, Van Gemert, Van der Rest, Bonder en Van der Weijde.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel - de Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-de-ruiter

Een genealogische publicatie door Gerard van der Wel met gegevens over onder andere de families Van der Wel, De Ruiter, Hartman, Rutgers, Van Gastel, Van der Bilt, Van Heeckeren van Walien, 's Gravesande en Hoek.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel-Verkerk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-verkerk

Een publicatie door P. van der Wel met gegevens over oa. de families Boel, Verkerk, Naderon, Van der Wel, Huisman, Hermsen, Van Prooijen, Verschoor, Van Kempen en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werf

Een publicatie door Vincent van der Werf met gegevens over oa. de families Ruisaard, Dominicus, Wabeke, Kole, Ferdinandusse, Rijn, Sonke, Vanderveer, Bustraan en Zuijddijk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf - www.genealogieonline.nl/van-der-werf-stamboom

Een genealogische publicatie door Thom van der Werf met gegevens over onder andere de families Van der Werf, Hollander, Winter, Thomassen, Visser, Van der Werf Dzn., Bruin, Abbenes en Dekker.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werf en vele vertakkingen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werf-en-vele-vertakkingen

Een genealogische publicatie door Ies van der Werf met gegevens over onder andere de families Westerbeek, Scheffer, Van der Werf, Geers, Hylkema, Noorlander, De Wtte, Passchier en Bouterse.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werff - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-werff

Een publicatie door Hans van der Werff met gegevens over oa. de families Bosma, Van der Werff, Boomsma, Kamstra, Van Zandbergen, De Vries, Hof, Dijkstra, Van der Weg en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom Van der Werff / Kooistra - www.genealogieonline.nl/van-der-werff-stamboom

Een genealogische publicatie door Jaap van der Werff met gegevens over onder andere de families Van der Werff, Kooistra, Verloop, Taets van Amerongen, Van der Werf, Kempenaar, Terpstra, Tanja en Gosliga.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wielen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wielen

Een publicatie door Karin Luijendijk-van der Wielen met gegevens over oa. de families Van der Wielen, Mittertreiner, Brinkman, Fens, Voorthuijzen, Waas, Braams, Van der Putten, Van Vliet en Dollee.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wielen Appeltern - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wielen-appeltern

Een publicatie door A.H.M. van der Wielen met gegevens over oa. de families Van der Wielen, Janssen, Van Elk, Peters, Vermeulen, Jansen, Willems, Mooren, Van Dijk en Van den Heuvel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws