stamboomgids

Familienamen » W

Websites 341 - 350 van 767:

Stamboom Van der Wallen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wallen

Een publicatie door F. de Jonker met gegevens over oa. de families De Jonker, Van der Wallen, Van der Walle(n), In 't Hol, Trilling, Kaiser, Koster, Van den Berg, Van Dijk en Four.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wals, Van der Waals - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wals

Een publicatie door Daniela van der Wals met gegevens over oa. de families Van der Waals, Van der Wals, De Graaf, Van der Waal, Heijmans, Van der Wael, De Vrij, De Graef, Kram en Harms.


Screenshot van website

Stamboom Van der Want - stamboom.vdwant.nl

Stamboom van Van der Want


Screenshot van website

Stamboom Van der Wee - Van Berkel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wee-van-berkel

Een publicatie door Miranda de Rooy - van der Wee met gegevens over oa. de families Van der Wee, Broers, Van Berkel, De Rooy, Franken, Busio, Rokven, Van der Linde en Van der Linde.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weel

Een publicatie door R. van der Weel met gegevens over oa. de families Van der Weel(E), Van der Weel, Vermaire, De Jong, De Ruiter, Koedood, Koedood(T), Rietveld, Paerels en Slotegraaf.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weerden

Een publicatie door Toine van der Weerden met gegevens over oa. de families Van der Weerden, Driessen, Nijssen, Van der Weerde, Van der Weirde, Hurkmans, Verberne, Hoeben, Reefs en Sanders.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weide (Weijde(n)) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weide

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Van der Weide, Van der Weiden, Koster, Van der Weide (Weijden), Van der Weijden, Schipperheijn, Schuijlenburg, Floberg, Las Van Bennekom en Van der Kodde.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weijden - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weijden

Een genealogische publicatie door M.c.l. van der Weijden met gegevens over onder andere de families Van der Weijden, Salman, De Boer, Van der Kruijf, Korbee, Steenvoorden, Van Bohemen, Van de Haak en De Weerd.


Screenshot van website

Stamboom Van der Weijden, Van Ballegooijen en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-weijden-van-ballegooijen

Een genealogische publicatie door Huib van der Weijden met gegevens over onder andere de families Van der Weijden, Lugten, Van Ballegooijen, Bras, Visbach, Van Gemert, Van der Rest, Bonder en Van der Weijde.


Screenshot van website

Stamboom Van der Wel - de Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-wel-de-ruiter

Een genealogische publicatie door Gerard van der Wel met gegevens over onder andere de families Van der Wel, De Ruiter, Hartman, Rutgers, Van Gastel, Van der Bilt, Van Heeckeren van Walien, 's Gravesande en Hoek.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws