stamboomgids

Familienamen » W

Websites 301 - 310 van 767:

Stamboom Jacobus van Wingerde - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobus-van-wingerde

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Paalvast, Kersbergen, Sluijters, Niet Publiceren, Droog, Van Wingerde, Vredenbregt, Schellingshout en Bosman.


Screenshot van website

Stamboom Jacobus Wensink - www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobus-wensink

Een publicatie door Jaap Wensink met gegevens over oa. de families Wensink, Wensing, Becks, Kinkelaar, Terbrack, Klingshirn, Munnik, Wenning, Budding en Blok.


Screenshot van website

Stamboom Jan Werkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-werkman

Een publicatie door Jan Werkman met gegevens over oa. de families Werkman, Bos, De Vries, Smit, Broekema, Mulder, Doornbos, Wieringa, Huizinga en Jans.


Screenshot van website

Stamboom Jitse Wiersma - www.genealogieonline.nl/stamboom-jitse-wiersma

Een publicatie door Sjoerd Jelle Wiersma met gegevens over oa. de families Wiersma, Hasselmeyer, Abel, Krol, Werner, Zwart, Van Duinen, Maduro, De Vriendt en Van der Meer.


Screenshot van website

Stamboom Jos Wijnhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-jos-wijnhoven

Een publicatie door Jos Wijnhoven met gegevens over oa. de families Wijnhoven, Versleyen, Schraven, Janssen, Jacobs, Asselberghs, Fleuren, Driessen, Peters en Van der Pas.


Screenshot van website

Stamboom Kyle Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-kyle-willemse

Een publicatie door Lia Willemse-Koops met gegevens over oa. de families Willemse, Konings, Nagtegaal, Koops, Gerritsen, Vroon, Van Rome, Den Daas, Clement en Pot.


Screenshot van website

Stamboom Lars Werner - www.genealogieonline.nl/stamboom-lars-werner

Een publicatie door Bea Werner met gegevens over oa. de families Litzler, Studer, Freyburger, Dirliat, Muller, Scherrer, Dietemann, Harskamp, Ginkel en Boogert.


Screenshot van website

Stamboom Luitie Jans van Warfhuizen/ van Maren - www.genealogieonline.nl/stamboom-luitie-jans-van-warfhuizen

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Jans, Wiersema, Kruizinga, Sikkens, Van Kampen, Niemeijer, Vink en Van der Laan.


Screenshot van website

Stamboom Maarten van Wingerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-maarten-van-wingerden

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wingerden, Van Veen, Radder, Van der Neut, Den Outer, Kruit, Van der Veer, Balk, Van der Hoeven en Brunink.


Screenshot van website

Stamboom Nico van der Wielen - www.culi-net.nl/Stamboom_Nico.html

Een webpagina die het midden houdt tussen een genealogische kwartierstaat en een verhaal over mijn voorouders, voorzover ik het weet of kan afleiden uit allerlei bronnen.Familienamen:van der Wielen, Vos, van Weenen, Sluijter, Spijkers, van Bers, van Abkoude, van Assendelft, van der Lagen, de Raadt, Sonne


Screenshot van websiteGenealogie nieuws