stamboomgids

Familienamen » W

Websites 261 - 270 van 761:

Stamboom De Winter (Belgiƫ,Antwerpen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-winter-belgie-antwerpen

Een publicatie door Veronique De Winter met gegevens over oa. de families Winter, De, Spruyt, Thys, Herck, Van, Hout, Van, Spruijt, Weyten, Gauwloos en Gauwloos.


Screenshot van website

Stamboom De Wit - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit

Een publicatie door W.P. de Wit met gegevens over oa. de families Straatman, De Wit, Bakhuizen, Vree, Straatmans, Rexwinkel, Zernitz, De Boef, Boshuizen en Van Liessum.


Screenshot van website

Stamboom de Wit - www.genealogieonline.nl/de-wit-stamboom

Een publicatie door Isabel Kos met gegevens over oa. de families De Wit, Moorlag, Dories, Batisten, Kos, Waterberg, Wiggerman, Koetse, Bouke Heeres en Reinder Sluiter Gosens.


Screenshot van website

Stamboom De Wit - www.genealogieonline.nl/familie-de-wit-stamboom

Een publicatie door Louis de Wit met gegevens over oa. de families De Wit, Van Heusden, Bierman, Bruin, Bloem, Dekker, Visser, Neefjes, Van Hoften en Klomp.


Screenshot van website

Stamboom De Wit en Straatman - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit-en-straatman

Een publicatie door W.P. de Wit met gegevens over oa. de families De Wit, Straatman, Van der Landen, Rexwinkel, Van Elst, De Paus, Bakhuizen, Hoewijk, Vree en Van der Landen ( Lande ).


Screenshot van website

Stamboom De Wit Wichert - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit-wichert

Een publicatie door Erik de Wit met gegevens over oa. de families De Wit, Wichert, Siersema, Schumacher, Vermaas, Ram, Kuhne, Hoogerwerf en Hoogerwerf.


Screenshot van website

Stamboom De Witt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-witt

Een publicatie door Anneke de Witt met gegevens over oa. de families De Witt, Otter, Schipper, Stamhuis, Steenhuis, Keijer, Bos, Van der Helm, Hoberg en Groenhuis.


Screenshot van website

Stamboom De Witt Wijn - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-witt-wijn

Een publicatie door Peter Klaassen met gegevens over oa. de families De Witt Wijn, Wijn, De Vries, Bosma, Bos, Folgerts, Stuit, Gerrits Smit, Van der Veen en Bakker.


Screenshot van website

Stamboom De Wolf - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wolf

Een publicatie door F. de Wolf met gegevens over oa. de families Wolf, Marsais, Ghijsels, Borghstijn, Schaik, Volkers, Enters, Behage, Schmidt en Gerrits.


Screenshot van website

Stamboom De Wolf - www.genealogieonline.nl/de-wolf-stamboom

Een publicatie door R.J. de Wold met gegevens over oa. de families Wilk, De Wolf, Nat, Esderts, Ribot, Verhoeven, Serlier, Van Heiningen, Rijke en Heyden.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws