stamboomgids

Familienamen » W

Websites 251 - 260 van 716:

Stamboom De Wildt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wildt

Een publicatie door Hendrik Roelof de Wildt met gegevens over oa. de families De Wildt, Lenten, Wessemius, Eikelhof, Lots, Koekkoek, Verwoerd, De Rooy, Rave en Bosman.

Screenshot van website

Stamboom De Wilt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wilt

Een publicatie door M. de Wilt met gegevens over oa. de families De Wild, De Wilt, Jongenelen, De Wildt, Karremans, Van Peer, Vissenberg, Vroomans, Hamels en Aanraad.

Screenshot van website

Stamboom De Windt, Trijzelaar,Thiron, Wijsevelde, van der Geer,Schelfaut, Nijs, Huigen - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-windt-trijzelaar

Een publicatie door paula met gegevens over oa. de families Van de Geer, Huigen, Trijzelaar, De Windt, Schelfaut, Hollander, Lauwens, Vervaet en Vervaet.

Screenshot van website

Stamboom De Winter (Belgiƫ,Antwerpen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-winter-belgie-antwerpen

Een publicatie door Veronique De Winter met gegevens over oa. de families Winter, De, Spruyt, Thys, Herck, Van, Hout, Van, Spruijt, Weyten, Gauwloos en Gauwloos.

Screenshot van website

Stamboom De Wit - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit

Een publicatie door W.P. de Wit met gegevens over oa. de families Straatman, De Wit, Bakhuizen, Vree, Straatmans, Rexwinkel, Zernitz, De Boef, Boshuizen en Van Liessum.

Screenshot van website

Stamboom de Wit - www.genealogieonline.nl/de-wit-stamboom

Een publicatie door Isabel Kos met gegevens over oa. de families De Wit, Moorlag, Dories, Batisten, Kos, Waterberg, Wiggerman, Koetse, Bouke Heeres en Reinder Sluiter Gosens.

Screenshot van website

Stamboom De Wit - www.genealogieonline.nl/familie-de-wit-stamboom

Een publicatie door Louis de Wit met gegevens over oa. de families De Wit, Van Heusden, Bierman, Bruin, Bloem, Dekker, Visser, Neefjes, Van Hoften en Klomp.

Screenshot van website

Stamboom De Wit en Straatman - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit-en-straatman

Een publicatie door W.P. de Wit met gegevens over oa. de families De Wit, Straatman, Van der Landen, Rexwinkel, Van Elst, De Paus, Bakhuizen, Hoewijk, Vree en Van der Landen ( Lande ).

Screenshot van website

Stamboom De Wit Wichert - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit-wichert

Een publicatie door Erik de Wit met gegevens over oa. de families De Wit, Wichert, Siersema, Schumacher, Vermaas, Ram, Kuhne, Hoogerwerf en Hoogerwerf.

Screenshot van website

Stamboom De Witt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-witt

Een publicatie door Anneke de Witt met gegevens over oa. de families De Witt, Otter, Schipper, Stamhuis, Steenhuis, Keijer, Bos, Van der Helm, Hoberg en Groenhuis.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws