stamboomgids

Familienamen » W

Websites 251 - 260 van 738:

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wilde

Een publicatie door W. de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Vroemen, Van Wasbergen, Koenen, Brandsen, Verheij, Van Rouendal, Van Beek, Rodrigo en Van Roosendaal.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/familie-de-wilde-stamboom

Een publicatie door M.L.de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, De Winter, Vroemen, Koedam, Van Wasbergen, Aalders, Rodrigo, De Wit, Uijens en Brandsen.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboomfamilie-de-wilde

Een publicatie door De Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Van Dunnegem, Peeters, Waterschoot, Noe, Vanraes, Van Damme, Pauli, De Ridder en Janssens.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde vanaf ca. 1690 - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-wilde

Een publicatie door Wilbert de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Den Boer, Vroemen, Koenen, Wellerd, Van Wasbergen, Rodrigo, Van Rouendal, Brandsen en Uijens.


Screenshot van website

Stamboom De Wildt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wildt

Een publicatie door Hendrik Roelof de Wildt met gegevens over oa. de families De Wildt, Lenten, Wessemius, Eikelhof, Lots, Koekkoek, Verwoerd, De Rooy, Rave en Bosman.


Screenshot van website

Stamboom De Wilt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wilt

Een publicatie door M. de Wilt met gegevens over oa. de families De Wild, De Wilt, Jongenelen, De Wildt, Karremans, Van Peer, Vissenberg, Vroomans, Hamels en Aanraad.


Screenshot van website

Stamboom De Windt, Trijzelaar,Thiron, Wijsevelde, van der Geer,Schelfaut, Nijs, Huigen - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-windt-trijzelaar

Een publicatie door paula met gegevens over oa. de families Van de Geer, Huigen, Trijzelaar, De Windt, Schelfaut, Hollander, Lauwens, Vervaet en Vervaet.


Screenshot van website

Stamboom De Winter (Belgiƫ,Antwerpen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-winter-belgie-antwerpen

Een publicatie door Veronique De Winter met gegevens over oa. de families Winter, De, Spruyt, Thys, Herck, Van, Hout, Van, Spruijt, Weyten, Gauwloos en Gauwloos.


Screenshot van website

Stamboom De Wit - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wit

Een publicatie door W.P. de Wit met gegevens over oa. de families Straatman, De Wit, Bakhuizen, Vree, Straatmans, Rexwinkel, Zernitz, De Boef, Boshuizen en Van Liessum.


Screenshot van website

Stamboom de Wit - www.genealogieonline.nl/de-wit-stamboom

Een publicatie door Isabel Kos met gegevens over oa. de families De Wit, Moorlag, Dories, Batisten, Kos, Waterberg, Wiggerman, Koetse, Bouke Heeres en Reinder Sluiter Gosens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws