stamboomgids

Familienamen » W

Websites 251 - 260 van 761:

Stamboom De Weerdt - De Winter - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weerdt-de-winter

Een publicatie door Annick De Weerdt met gegevens over oa. de families Verschueren, Verhaegen, Wouters, Feyaerts, De Winter, Van Espen, Wauters, Janssens, Van den Broeck en Goris.


Screenshot van website

Stamboom De Weger - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weger

Een publicatie door Edith de Weger met gegevens over oa. de families Eijgenraam, De Weger, Eigenraam, Van IJperen, Randewijk, Dahmen, Wiemerink, Eijgenraem, Gerritsen en Kouwenhoven.


Screenshot van website

Stamboom De Weirt - Van Balberghe - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weirt-van-balberghe

Een genealogische publicatie door Daniel Vandersteene met gegevens over onder andere de families De Clercq, Van Balberghe, Voet, Putte, De Weirt, Dobbelaere, Vernier, Nachtergaele en De Weirdt.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wilde

Een publicatie door W. de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Vroemen, Van Wasbergen, Koenen, Brandsen, Verheij, Van Rouendal, Van Beek, Rodrigo en Van Roosendaal.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/familie-de-wilde-stamboom

Een publicatie door M.L.de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, De Winter, Vroemen, Koedam, Van Wasbergen, Aalders, Rodrigo, De Wit, Uijens en Brandsen.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboomfamilie-de-wilde

Een publicatie door De Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Van Dunnegem, Peeters, Waterschoot, Noe, Vanraes, Van Damme, Pauli, De Ridder en Janssens.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde vanaf ca. 1690 - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-wilde

Een publicatie door Wilbert de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Den Boer, Vroemen, Koenen, Wellerd, Van Wasbergen, Rodrigo, Van Rouendal, Brandsen en Uijens.


Screenshot van website

Stamboom De Wildt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wildt

Een publicatie door Hendrik Roelof de Wildt met gegevens over oa. de families De Wildt, Lenten, Wessemius, Eikelhof, Lots, Koekkoek, Verwoerd, De Rooy, Rave en Bosman.


Screenshot van website

Stamboom De Wilt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wilt

Een publicatie door M. de Wilt met gegevens over oa. de families De Wild, De Wilt, Jongenelen, De Wildt, Karremans, Van Peer, Vissenberg, Vroomans, Hamels en Aanraad.


Screenshot van website

Stamboom De Windt, Trijzelaar,Thiron, Wijsevelde, van der Geer,Schelfaut, Nijs, Huigen - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-windt-trijzelaar

Een publicatie door paula met gegevens over oa. de families Van de Geer, Huigen, Trijzelaar, De Windt, Schelfaut, Hollander, Lauwens, Vervaet en Vervaet.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws