stamboomgids

Familienamen » W

Websites 231 - 240 van 716:

Stamboom Arijen van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-arijen-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Niet Publiceren, Van Wingaarden, Visser, De Groot, De Visser, Schram, Langendoen, Voorhorst en Prins.

Screenshot van website

Stamboom Arnoldus van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-arnoldus-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Van Wijngaert, Holtus, Boom, Bikkers, De Jager, Rijkhardt, De Heer, Speulman en Bosman.

Screenshot van website

Stamboom Bartling - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-wit

Een publicatie door Riska de Wit met gegevens over oa. de families Bartling, Gorasdza, Smit, De Vries, Van Putten, Veenschreuder, Loggen, Kortenschijl, Eimers en Van Velsen.

Screenshot van website

Stamboom Cornelis van der Weijden - www.genealogieonline.nl/stamboom-cornelis-van-der-weijden

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Van der Weijden, De Vleeshouwer, Gathier, Bijleveld, Raadsheer, Balthazar, Stenvers, Langendijk, Van Coeverden en Van Essen.

Screenshot van website

Stamboom Daniƫl van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-daniel-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Niet Publiceren, De Lind Van Wijngaarden, Langeler, Van Rijssel, De Lind, De Bruijn, Koning, Van Hengel en Vrins.

Screenshot van website

Stamboom De Waal - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waal

Een publicatie door Michel de Waal met gegevens over oa. de families De Waal, Dijkstra, De Ket, Hoefsloot, Langras, Nijs, Van Luttervelt, Van Rooij, Den Dekker en Velthuisen.

Screenshot van website

Stamboom De Waal - Bogers - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waal-bogers

Een publicatie door Menno de Waal met gegevens over oa. de families Waal, Vermeer, Bogers, Lakwijk, Holst, Battes, Bont, Kamp en Kamp.

Screenshot van website

Stamboom De Waard - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waard

Een publicatie door Aal de Waard met gegevens over oa. de families De Waard, Dekker, Cornelis, Kool, Van der Plas, Abbo, Bosman, Dirkzoon en Dirkzoon.

Screenshot van website

Stamboom De Waardt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waardt

Een publicatie door Jan de Waardt met gegevens over oa. de families De Waardt, Evertse, Boogerd, Kloet, Broodman, Fondse, Landmann, De Vries, Van der Brugge en Diteweg.

Screenshot van website

Stamboom De Wagt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wagt

Een publicatie door Johan de Wagt met gegevens over oa. de families Hoogeveen, Jans, Bos, Muis, Dolstra, Hannekes, Grevelink, Van Dam, De Wagt en Bregman.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws