stamboomgids

Familienamen » W

Websites 231 - 240 van 761:

Stamboom Abe - Wanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-abe-wanten

Een publicatie door Ghislain Abe met gegevens over oa. de families Abé, Degreef, Abée, Dupont, Philips, Wanten, Chardon, Corijn, Van Opstal en Mawet.


Screenshot van website

Stamboom Adam Wessels - www.genealogieonline.nl/stamboom-adam-wessels

Een publicatie door Wim Wessels met gegevens over oa. de families Wessels, Ardon, Blommers, Van Iwaarden, De Gast, Van Schaik, De Pender, Bolluijt, Van Donselaar en Confurius.


Screenshot van website

Stamboom Adriaen Cornelisz onder den Wijngaert - www.genealogieonline.nl/stamboom-adriaen-cornelisz-onder-den-wijngaert ...

Een publicatie door Johan Bosma met gegevens over oa. de families Polak, Polack, Dijk, van, Tilburg, van, Wyngaert, den, Morel, Polacq, Vinck en Vinck.


Screenshot van website

Stamboom Arij Arijens van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-arij-arijens-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Bakker, Groeneweg, Dam, Van der Brugge, Sneepels, Van Trigt, Troost, Admiraal en Ave.


Screenshot van website

Stamboom Arijen Arijens van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-arijen-arijens-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaerden, Van der Schans, Waerdenier, Van den Broeck, Vlaming, Cops, Pieck, Staets, Van Duijvendijck en Verhart.


Screenshot van website

Stamboom Arijen van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-arijen-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Niet Publiceren, Van Wingaarden, Visser, De Groot, De Visser, Schram, Langendoen, Voorhorst en Prins.


Screenshot van website

Stamboom Arnoldus van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-arnoldus-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wijngaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Van Wijngaert, Holtus, Boom, Bikkers, De Jager, Rijkhardt, De Heer, Speulman en Bosman.


Screenshot van website

Stamboom Bartling - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-wit

Een publicatie door Riska de Wit met gegevens over oa. de families Bartling, Gorasdza, Smit, De Vries, Van Putten, Veenschreuder, Loggen, Kortenschijl, Eimers en Van Velsen.


Screenshot van website

Stamboom Berendina Willemsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-berendina-willemsen

Een genealogische publicatie door Engelien Lamers Willemsen met gegevens over onder andere de families Stoop, Terburg, Tromp, Drabbe, Van den Noort, De Bruijn, Van Well (Wel), Verheijen en Nollens.


Screenshot van website

Stamboom Cornelis van der Weijden - www.genealogieonline.nl/stamboom-cornelis-van-der-weijden

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Van der Weijden, De Vleeshouwer, Gathier, Bijleveld, Raadsheer, Balthazar, Stenvers, Langendijk, Van Coeverden en Van Essen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws