stamboomgids

Familienamen » W

Websites 241 - 250 van 746:

Stamboom Daniƫl van Wijngaarden - www.genealogieonline.nl/stamboom-daniel-van-wijngaarden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wijngaarden, Niet Publiceren, De Lind Van Wijngaarden, Langeler, Van Rijssel, De Lind, De Bruijn, Koning, Van Hengel en Vrins.


Screenshot van website

Stamboom De Waal - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waal

Een publicatie door Michel de Waal met gegevens over oa. de families De Waal, Dijkstra, De Ket, Hoefsloot, Langras, Nijs, Van Luttervelt, Van Rooij, Den Dekker en Velthuisen.


Screenshot van website

Stamboom De Waal - Bogers - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waal-bogers

Een publicatie door Menno de Waal met gegevens over oa. de families Waal, Vermeer, Bogers, Lakwijk, Holst, Battes, Bont, Kamp en Kamp.


Screenshot van website

Stamboom De Waal/De Wael - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waal-de-wael

Een genealogische publicatie door Ton de Waal met gegevens over onder andere de families De Waal, Van Westbroek, De Wael, Meeuwisse, Hendriks, Van der Lans, Valk, Bronswijk en Franken.


Screenshot van website

Stamboom De Waard - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waard

Een publicatie door Aal de Waard met gegevens over oa. de families De Waard, Dekker, Cornelis, Kool, Van der Plas, Abbo, Bosman, Dirkzoon en Dirkzoon.


Screenshot van website

Stamboom De Waardt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waardt

Een publicatie door Jan de Waardt met gegevens over oa. de families De Waardt, Evertse, Boogerd, Kloet, Broodman, Fondse, Landmann, De Vries, Van der Brugge en Diteweg.


Screenshot van website

Stamboom De Wagt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wagt

Een publicatie door Johan de Wagt met gegevens over oa. de families Hoogeveen, Jans, Bos, Muis, Dolstra, Hannekes, Grevelink, Van Dam, De Wagt en Bregman.


Screenshot van website

Stamboom De Weerd - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weerd

Een publicatie door Nathalie van der Linde - de Weerd met gegevens over oa. de families De Weerd, Eschbach, Van Arkel, Esbach, Van den Heuvel, Boon, Van de Weerd, Meijer, Klop en Zwang.


Screenshot van website

Stamboom De Weerd - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-weerd

Een publicatie door E. van Hartesveldt met gegevens over oa. de families De Weerd, Oomen, Van Beek, Wildeboer, Bleijenberg, Oosterkamp, Kieskamp, Van Eck, IJzerman en Olij.


Screenshot van website

Stamboom De Weerdt - De Winter - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weerdt-de-winter

Een publicatie door Annick De Weerdt met gegevens over oa. de families Verschueren, Verhaegen, Wouters, Feyaerts, De Winter, Van Espen, Wauters, Janssens, Van den Broeck en Goris.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws