stamboomgids

Familienamen » W

Websites 241 - 250 van 725:

Stamboom De Waard - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waard

Een publicatie door Aal de Waard met gegevens over oa. de families De Waard, Dekker, Cornelis, Kool, Van der Plas, Abbo, Bosman, Dirkzoon en Dirkzoon.


Screenshot van website

Stamboom De Waardt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-waardt

Een publicatie door Jan de Waardt met gegevens over oa. de families De Waardt, Evertse, Boogerd, Kloet, Broodman, Fondse, Landmann, De Vries, Van der Brugge en Diteweg.


Screenshot van website

Stamboom De Wagt - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wagt

Een publicatie door Johan de Wagt met gegevens over oa. de families Hoogeveen, Jans, Bos, Muis, Dolstra, Hannekes, Grevelink, Van Dam, De Wagt en Bregman.


Screenshot van website

Stamboom De Weerd - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weerd

Een publicatie door Nathalie van der Linde - de Weerd met gegevens over oa. de families De Weerd, Eschbach, Van Arkel, Esbach, Van den Heuvel, Boon, Van de Weerd, Meijer, Klop en Zwang.


Screenshot van website

Stamboom De Weerd - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-weerd

Een publicatie door E. van Hartesveldt met gegevens over oa. de families De Weerd, Oomen, Van Beek, Wildeboer, Bleijenberg, Oosterkamp, Kieskamp, Van Eck, IJzerman en Olij.


Screenshot van website

Stamboom De Weerdt - De Winter - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weerdt-de-winter

Een publicatie door Annick De Weerdt met gegevens over oa. de families Verschueren, Verhaegen, Wouters, Feyaerts, De Winter, Van Espen, Wauters, Janssens, Van den Broeck en Goris.


Screenshot van website

Stamboom De Weger - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weger

Een publicatie door Edith de Weger met gegevens over oa. de families Eijgenraam, De Weger, Eigenraam, Van IJperen, Randewijk, Dahmen, Wiemerink, Eijgenraem, Gerritsen en Kouwenhoven.


Screenshot van website

Stamboom De Weirt - Van Balberghe - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-weirt-van-balberghe

Een genealogische publicatie door Daniel Vandersteene met gegevens over onder andere de families De Clercq, Van Balberghe, Voet, Putte, De Weirt, Dobbelaere, Vernier, Nachtergaele en De Weirdt.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-wilde

Een publicatie door W. de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, Vroemen, Van Wasbergen, Koenen, Brandsen, Verheij, Van Rouendal, Van Beek, Rodrigo en Van Roosendaal.


Screenshot van website

Stamboom De Wilde - www.genealogieonline.nl/familie-de-wilde-stamboom

Een publicatie door M.L.de Wilde met gegevens over oa. de families De Wilde, De Winter, Vroemen, Koedam, Van Wasbergen, Aalders, Rodrigo, De Wit, Uijens en Brandsen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws