stamboomgids

Familienamen » Z

Websites 111 - 120 van 192:

Stamboom Zeelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-zeelen

Een publicatie door Th. Zeelen met gegevens over oa. de families Van Moorsel, Zeelen, Van Dommelen, Swinkels, Verberne, Meijers, Peij, Deliaens, Van der Vorst en Santegoets.


Screenshot van website

Stamboom Zeelenberg-Kouwenhoven-Leijssenaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-zeelenberg

Een publicatie door Esther Zeelenberg met gegevens over oa. de families Zeelenberg, Leijssenaar, Kouwenhoven, Leijsner, Bomert, Leyssenaar, Teeuw, Becht, Hartman en Van Selenbergh.


Screenshot van website

Stamboom Zeevaarders - www.genealogieonline.nl/stamboom-zeevaarders

Een publicatie door H. Spijkerman-Liebregts met gegevens over oa. de families Poots, Van Poppel, Zeevaarders, Oijen, Van Oijen, Bartels, Duisters, Swreen, Zeevaarder en Verhoeven.


Screenshot van website

Stamboom Zegering (Odoorn, Drenthe) - www.genealogieonline.nl/stamboom-zegering

Een genealogische publicatie door Ed met gegevens over onder andere de families Zegering, Rosing, Hadders, Homan, Nijenhuis, Levenloos Kind, Menting, Woltersom en Hogenesch.


Screenshot van website

Stamboom Zeijlemaker - www.genealogieonline.nl/stamboom-zeijlemaker

Een publicatie door Loeki Zeijlemaker met gegevens over oa. de families Zeijlemaker, Cupido, Koudenburg, Visser, Van Steenbeek, Molenaar, Duynmayer, Hoedemaker, Sieben en Rab.


Screenshot van website

Stamboom Zethof - www.genealogieonline.nl/stamboom-zethof

Een publicatie door Ruben met gegevens over de familie Zethof.


Screenshot van website

Stamboom Zetteler - webtree.planje.info

Alle afstammelingen van Frederik Augustus Zetteler, die midden 18de eeuw vanuit Darmstadt naar Nederland kwam en in 1749 te Breda trouwde met Wilhelmina Struyk uit Werkendam. Inmiddels zijn er 165 afstammelingen met de naam Zetteler opgenomen in de database.De afstammelingen wonen met name in Nederland, maar er is ook een grote groep midden 19de eeuw naar Wisconsin (USA) verhuisd.Voor gedetailleerde gegevens is een inlog op de website nodig. Een account is eenvoudig aan te vragen.


Screenshot van website

Stamboom Zielman - www.genealogieonline.nl/stamboom-zielman

Een publicatie door Hekdrik Zielman.


Screenshot van website

Stamboom Zieltjens - www.genealogieonline.nl/stamboom-zieltjens

Een publicatie door F. Zieltjens met gegevens over oa. de families Zieltjens, Zieltjes, Van den Berg, Uijlenbroek, Van Zeeland, Brouwer, Wijnalda, Prinssen, Kok en Middelman.


Screenshot van website

Stamboom Zieltjens - www.genealogieonline.nl/stamboom-zieltjens

Een publicatie door F. Zieltjens met gegevens over oa. de families Zieltjens, Zieltjes, Van den Berg, Uijlenbroek, Brouwer, Middelman, Prinssen, Kok, Van Eck en Wijnalda.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws