stamboomgids

Familienamen » Z

Websites 111 - 120 van 187:

Stamboom Zeevaarders - www.genealogieonline.nl/stamboom-zeevaarders

Een publicatie door H. Spijkerman-Liebregts met gegevens over oa. de families Poots, Van Poppel, Zeevaarders, Oijen, Van Oijen, Bartels, Duisters, Swreen, Zeevaarder en Verhoeven.


Screenshot van website

Stamboom Zeijlemaker - www.genealogieonline.nl/stamboom-zeijlemaker

Een publicatie door Loeki Zeijlemaker met gegevens over oa. de families Zeijlemaker, Cupido, Koudenburg, Visser, Van Steenbeek, Molenaar, Duynmayer, Hoedemaker, Sieben en Rab.


Screenshot van website

Stamboom Zethof - www.genealogieonline.nl/stamboom-zethof

Een publicatie door Ruben met gegevens over de familie Zethof.


Screenshot van website

Stamboom Zetteler - webtree.planje.info

Alle afstammelingen van Frederik Augustus Zetteler, die midden 18de eeuw vanuit Darmstadt naar Nederland kwam en in 1749 te Breda trouwde met Wilhelmina Struyk uit Werkendam. Inmiddels zijn er 165 afstammelingen met de naam Zetteler opgenomen in de database.De afstammelingen wonen met name in Nederland, maar er is ook een grote groep midden 19de eeuw naar Wisconsin (USA) verhuisd.Voor gedetailleerde gegevens is een inlog op de website nodig. Een account is eenvoudig aan te vragen.


Screenshot van website

Stamboom Zielman - www.genealogieonline.nl/stamboom-zielman

Een publicatie door Hekdrik Zielman.


Screenshot van website

Stamboom Zieltjens - www.genealogieonline.nl/stamboom-zieltjens

Een publicatie door F. Zieltjens met gegevens over oa. de families Zieltjens, Zieltjes, Van den Berg, Uijlenbroek, Van Zeeland, Brouwer, Wijnalda, Prinssen, Kok en Middelman.


Screenshot van website

Stamboom Zieltjens - www.genealogieonline.nl/stamboom-zieltjens

Een publicatie door F. Zieltjens met gegevens over oa. de families Zieltjens, Zieltjes, Van den Berg, Uijlenbroek, Brouwer, Middelman, Prinssen, Kok, Van Eck en Wijnalda.


Screenshot van website

Stamboom Zijdemans - www.genealogieonline.nl/stamboom-zijdemans

Een publicatie door J. Zijdemans met gegevens over oa. de families Zijdemans, Seijdeman, Lammerse, Wevels, Van Nerum, Bernhart, De Jong, Noordam, Van Schaick en Van Hattem.


Screenshot van website

Stamboom Zijderveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-zijderveld

Een publicatie door A.P.J. Ans Zijderveld met gegevens over oa. de families Zijderveld, Logjes, Hofland, De Jong, Den Hartog, Rijken, Corporaal, Den Boef, Jeurissen en Visser.


Screenshot van website

Stamboom Zijerveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-zijerveld

Gegevens over oa. de families Zijerveld, Zijderveld, Van Muijen, Koot, Van Dijk, Zeijderveld, Neuteboom, Van Breukelen, Okkerse en Brugmans.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws