stamboomgids

Familienamen » Z

Websites 21 - 30 van 193:

Genealogie Zandleven - www.genealogieonline.nl/genealogie-zandleven

Een publicatie door Jan Zandleven met gegevens over oa. de families Sluis, Zandleven, Pier, Slaterus, De Vries, Sandleven, Hindriks (Veenhoven), De Jong, Janssen en Pool.


Screenshot van website

Genealogie Zechner - www.genealogieonline.nl/genealogie-zechner

Een publicatie door Th. Evers met gegevens over oa. de families Zechner, Henss, Van Leenhof, Arnoldi, Stiemens, Collard, Slot, Hotz en Hotz.


Screenshot van website

Genealogie Zeegers-Smit-Paget-Littler - www.genealogieonline.nl/genealogie-zeegers-smit-paget

Een publicatie door D Zeegers met gegevens over oa. de families Everaert, Littler, Lodiers, Jacobs, Van Loenhout, Dito, Dutton, Torre, Backx en Van den Kyeboom.


Screenshot van website

Genealogie Zeestraten - www.genealogieonline.nl/genealogie-zeestraten

Een publicatie door R. Monch met gegevens over oa. de families Zeestraten, Heemskerk, Van Seestraten, Verdegaal, Zeestraaten, Van Veen, Van der Hulst, Lommerse, Van Leeuwen en Van Zeestraten.


Screenshot van website

Genealogie Zeilinga - www.genealogieonline.nl/genealogie-zeilinga

Een publicatie door W.A.J. Zeilinga met gegevens over oa. de families Zeilinga, Borst, Van Reenen, Teensma, Meyer, Carst, Metman, Leibbrandt, Van den Berg en Jaski.


Screenshot van website

Genealogie Zenderink (Twente) - www.genealogieonline.nl/genealogie-zenderink-twente

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over oa. de families Ledeboer, Zenderink, Timmerman, Koers, Eshuis, Senderinck, Elshof, Nijsinck en Nijsinck.


Screenshot van website

Genealogie Zevenbergen - www.genealogieonline.nl/genealogie-zevenbergen

Een publicatie door Wendy Schlosser met gegevens over oa. de families Niet Openbaar, Zevenbergen, Sevenbergen, Van Zevenbergen, Van der Waal, Lems, Barendregt, Visser en Visser.


Screenshot van website

Genealogie Zumbrink - www.genealogieonline.nl/genealogie-zumbrink

Een publicatie door D. Zumbrink met gegevens over oa. de families Zumbrink, Van Rooijen, Scherpenzeel, Oostveen, Barten, Van Wensen, Dongelmans, Klarenbeek, Hommelberg en Van Huijk.


Screenshot van website

Genealogie Zwanepol - www.genealogieonline.nl/genealogie-zwanepol

Een publicatie door B. Zwanepol met gegevens over oa. de families Jans, Mulder, Gerrits, Zwanepol, Jansen, Boeve, Hendriks, Bossenbroek, Van Dijk en Mouw.


Screenshot van website

Genealogie Zwarberg - www.genealogieonline.nl/genealogie-zwarberg

Een publicatie door Hiltje Zwarberg met gegevens over oa. de families Schwarberg, Telkamp, Doornbos, Vos, Pentermann, Nicolai, De Vries, Van der Laan, Bouwman en De Boer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws