stamboomgids

Familienamen » A

Websites 121 - 130 van 333:

Genealogie Alblas - home.kpn.nl/alblas999

De stamvader van deze parenteel is Bastiaen Cornelisz Alblas. In 1583 wordt hij in een juridisch geschil met een buurman voor het gerecht van Nieuwpoort "den Alblassser" genoemd. Uit deze akte uit het dingboek van Nieuwpoort wordt duidelijk dat hij uit (Oud) Alblas afkomstig was en er wellicht ook was geboren. Bastiaen Cornelisz is de eerste van deze familie die met de toenaam of (achter)naam Alblas wordt aangeduid. Daarmee is hij de stamvader van deze familie. Bastiaen Cornelisz woonde in Langerak, vlakbij


Screenshot van website

Genealogie Alexandre - www.genealogieonline.nl/genealogie-alexandre

A genealogical publication by Carlos Viana with information about, among others, the families Gonçalves, Martins, Evennou, Esteves, Dérédel Le, Pingal, Guillou, Afonso and Dérédel.


Screenshot van website

Genealogie Alkemade, Van Alkemade e.a. - www.alkemade-gen.com

Betreft primair de genealogie van de families Alkemade, en Van Alkemade.Ook veel andere gerelateerde families.


Screenshot van website

Genealogie Altena - www.genealogieonline.nl/genealogie-altena

Een genealogische publicatie door H, Altena met gegevens over onder andere de families Altena, Kerkhof, Reewinkel, Geltink, Zijl, Jansen, Berkenbosch, Rouwenhorst en Pannekoek.


Screenshot van website

Genealogie Amptmeijer - www.genealogieonline.nl/genealogie-amptmeijer

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Amptmeijer, Schut, IJzerman, Van Sitteren, Dwars, Jansen, De Gunst, Van Sittert Sitteren, Spek en Amtmayer Amptmeijer.


Screenshot van website

Genealogie Amstelland - www.genealogieonline.nl/genealogie-amstelland

Een genealogische publicatie door Ton Vermeij met gegevens over onder andere de families Esselaar, Vermeij, Heijen, Van Gelder, Herberts, Leuver, Calf, Schaafsma en Platenburg.


Screenshot van website

Genealogie Andriessen - www.genealogieonline.nl/genealogie-andriessen

Een publicatie door Richard Young met gegevens over oa. de families Andriessen, Van Delden, Zegger, Karnekamp, De Paauw, De Vilder, Geervliet, Drewes, Klein en Klaessen.


Screenshot van website

Genealogie Andriessen - www.genealogieonline.nl/andriessen-genealogie

Een publicatie door John Andriessen met gegevens over oa. de families Andriessen, Pot, Van der Kruk, Visser, Van der Graaf, Koster, Desmet, De Lange en De Lange.


Screenshot van website

Genealogie Andriessen, Briede, van Oostaijen - www.genealogieonline.nl/genealogie-andriessen-briede-van-oostaijen

Een genealogische publicatie door Jan Dirk van Oostayen met gegevens over onder andere de families Andriessen, Dubbeldam, Van Oostaijen, Briedé, Weerts, Van Volkom, Van de Kamp, Blokland en Jager.


Screenshot van website

Genealogie Apon - www.genealogieonline.nl/genealogie-apon

Een publicatie door Cees Apon met gegevens over oa. de families Apon, De Melker, Van Leeuwen, Happee, Gelton, 't Hoen, Van der Reijden, Kroes, Groeneweg en Kop.


Screenshot van website