stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » A

Websites 121 - 130 van 363:

www.genealogieonline.nl/genealogie-aertsse-aerts-aarts

Genealogie Aertsse-Aerts-Aarts afkomstig uit Loon op Zand

Een publicatie door Aad Edelbroek met gegevens over oa. de families Aarts, Van Dorst, Donders, Aertse, Van Beek, De Ch?ne, Raaijmakers, Van Rijen, Pijnenburg en Willems Aertsse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-agelink

Genealogie Agelink

Een publicatie door Math Agelink met gegevens over oa. de families Agelink, Eugelink, Hendriksen, Ageling, Agelink Van Rentergem, Peters, Gietelink, Siebers, De Beer en Gal.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-agelink-rademaker-wilberts-feber

Genealogie Agelink, Rademaker, Wilberts & Feber

Een genealogische publicatie door Jaron Agelink met gegevens over onder andere de families Rabelink, Van den Nuwenhuysen, Rademaker, Knetsch, Feber, Geijsen, Keulen, Otten en Douw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-akerma

Genealogie Akerma

A genealogical publication by Kader Akerma with information about, among others, the families Akerma, Amrani, Berrouche, Chachoua, Boukra, Beneus, Belkadi, Akmoun and Bedad.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-albers

Genealogie Albers

Een publicatie door J.P.M. Dijst met gegevens over oa. de families Albers, Aalbers, Jansen, Hopman, Peters, Wouters, Hendriks, Thoonsen, Gerrits en Cloosterman.


Screenshot van website

home.kpn.nl/alblas999

Genealogie Alblas

De stamvader van deze parenteel is Bastiaen Cornelisz Alblas. In 1583 wordt hij in een juridisch geschil met een buurman voor het gerecht van Nieuwpoort "den Alblassser" genoemd. Uit deze akte uit het dingboek van Nieuwpoort wordt duidelijk dat hij uit (Oud) Alblas afkomstig was en er wellicht ook was geboren. Bastiaen Cornelisz is de eerste van deze familie die met de toenaam of (achter)naam Alblas wordt aangeduid. Daarmee is hij de stamvader van deze familie. Bastiaen Cornelisz woonde in Langerak, vlakbij


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-aldenhoven-van-den-bosch

Genealogie Aldenhoven - van den Bosch

Een genealogische publicatie door Laurens Rijswijk met gegevens over onder andere de families Van den Bosch, Wolfs, Winckens, Aldenhoven, De Bije, Lemmens, Winkens, Sauvenier en Promeren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-alexandre

Genealogie Alexandre

A genealogical publication by Carlos Viana with information about, among others, the families Gonçalves, Martins, Evennou, Esteves, Dérédel Le, Pingal, Guillou, Afonso and Dérédel.


Screenshot van website

www.alkemade-gen.com

Genealogie Alkemade, Van Alkemade e.a.

Betreft primair de genealogie van de families Alkemade, en Van Alkemade.Ook veel andere gerelateerde families.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/andriessen-genealogie

Genealogie Andriessen

Een publicatie door John Andriessen met gegevens over oa. de families Andriessen, Pot, Van der Kruk, Visser, Van der Graaf, Koster, Desmet, De Lange en De Lange.


Screenshot van website