stamboomgids

Familienamen » A

Websites 81 - 90 van 318:

DE APPELGAARD (de appel valt niet ver van deze boom) - www.appel-verhoeven.uwstamboomonline.nl

Een fruitboomgaard vol appeltjes, maar er kunnen er nog meer bij.


Screenshot van website

De familie Amory - www.josemartin.info

Een Maastrichtse familie, met Franse wortels.


Screenshot van website

De vrouwelijke stamboomlijn van Leeuwen de Rooij Aangeenbrug - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-leeuwen-de-rooij-aangeenbrug

Een genealogische publicatie door Marjon Mijnders met gegevens over onder andere de families Overduijn, Noorduin, Gerritsz., Van der Klerk, Van Leeuwen, Van der Deijl, De Rooij, Aangeenbrug en Onderwater.


Screenshot van website

Doop- en trouwinschrijvingen Afferden en Druten (1673-1725) - www.genealogieonline.nl/doop-en-trouwinschrijvingen-afferden-en-druten ...

Een genealogische publicatie door Wim de Haart met gegevens over onder andere de families Van Wijck, Pantsier, Vos, Van Galen, Rijcken, Vinck, Pansier, Schilten en De Haart.


Screenshot van website

Dopen trouwen begraven Axel Hoek Terneuzen Zaamslag voor 1796/1811 - www.genealogieonline.nl/dtb-axel-hoek-terneuzen-zaamslag

Een publicatie door Govegus met gegevens over oa. de families De Jonge, Jansen, De Vos, De Kraker, Van Doorn, Leijs, De Smit, Bolle, Janssen en De Bruijne.


Screenshot van website

Dopen, trouwen en begraven in de Achterhoek 1600 - 1825 - www.genealogieonline.nl/dopen-trouwen-en-begraven-in-de-achterhoek

Een publicatie door Simon Bosland met gegevens over oa. de families Ten Rule, Hiddinck, Mentinck, Te Bockel, Boeinck, Janssen, Schulten, Menninck, Huijninck en Jebbinck.


Screenshot van website

Familia Alencar en Bolivia - www.genealogieonline.nl/familia-alencar-en-bolivia

A genealogical publication by Adolfo with information about, among others, the families Ayoroa, Beatriz, C├ęspedes, De Alencar and De la Barca.


Screenshot van website

Familie Alken - www.alken.info/alken

Familie Alken uit Maastricht en Duitsland


Screenshot van website

Familie Andela en Steinfort - www.genealogieonline.nl/familie-andela-en-steinfort

Een publicatie door Ton Andela met gegevens over oa. de families Andela, Steinfort, Zijlstra, Jellema, Bergsma, Dijkstra, Lemmen, Spoelstra, Schilstra en Wolting.


Screenshot van website

Familie Askamp - www.genealogieonline.nl/familie-askamp

Een genealogische publicatie door gohe met gegevens over onder andere de families Askamp, Van Zwam, Wittebol, Van der Wal, Groenewegen, Remmers, De Leeuw, Terbaeh en Delmeer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws