stamboomgids

Familienamen » B

Websites 1171 - 1180 van 1651:

Stamboom Brijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-brijer

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Brijer (Breijer)(Brier), Breijer, Brijer, De Boer, Bakker, De Groot, Van den Berg, Loke, Bosman en Roep.


Screenshot van website

Stamboom Brinkhorst en Van Weelden - www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkhorst-en-van-weelden

Een genealogische publicatie door Annemarie Brinkhorst met gegevens over onder andere de families Brinkhorst, Van Weelden, 't Lam, De Jong, De Jongh, Van Weelde, Derks, Jacobs en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom Brinkhuis/Karperien - www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkhuis-karperien

Een publicatie door Lucas Ocken met gegevens over oa. de families Brinkhuis, Karperien, Kerperien, Kloppenburg, Kerperin, Berg, Padberg, Renneker, Van Os en Koorman.


Screenshot van website

Stamboom Brinks - www.genealogieonline.nl/stamboom-brinks

Een publicatie door Jan Brinks met gegevens over oa. de families Brinks, Schuiling, Scholtens, Visser, Timmer, Stoker, Zondag, Noorderveen, Barelts en Cruiming.


Screenshot van website

Stamboom Brinksma - Jellema - Merlijn - van Gogh - www.genealogieonline.nl/stamboom-brinksma

Een publicatie door Miranda Brinksma met gegevens over oa. de families Merlijn, Brinksma, Pijnenburg, Jellema, Haveman, Nijboer, Landstra, Veenstra, Jans en Van Riel.


Screenshot van website

Stamboom Brockhoven in Limburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-brockhoven-in-limburg

Een publicatie door Paul Brockhoven met gegevens over oa. de families Brockhoven, Broeckhoven, Salden, Van den Berg, Paffen, Stoffels, Broichoven, Boels en Boels.


Screenshot van website

Stamboom Broekema - www.genealogieonline.nl/stamboom-broekema

Een publicatie door Ina Rozema met gegevens over oa. de families Jans, Broekema, Ritskes, Geerts, Hendriks, Timmer, Olthof, Temmen en Temmen.


Screenshot van website

Stamboom Broekhuisen - www.genealogieonline.nl/stamboom-broekhuisen

Een publicatie door Gerard Broekhuisen met gegevens over oa. de families Van Buel, Jansen, Broekhuijsen, Bodt, Broekhuisen, Broekhuizen, Krammer, Van Swaaij, Palms en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Broekman - www.genealogieonline.nl/stamboom-broekman

Een publicatie door W. Broekman met gegevens over oa. de families Zuiderweg, Van den Assem, Broekman, Van Meurs, Van den Eng, Sporre, Storm, Pottjeweit, Van Veen en Krapp, Breuer.


Screenshot van website

Stamboom Broekman - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-broekman

Een publicatie door Riky van Deursen met gegevens over oa. de families Broekman, Van Ree, Van Rooijen, Van den Broek, Van den IJssel, Westerhout, Brons, Bodifee, Tewes en Marbus.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws