stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1221 - 1230 van 1806:

www.genealogieonline.nl/stamboom-bredijk

Stamboom Bredijk

Een publicatie door Andre Anjema met gegevens over oa. de families Bredijk, Jonkers, Jonker, Henkes, Karbodin, Willink, De Heide, Groet, Diederiks en Rijnbach.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breedveld

Stamboom Breedveld, Breedvelt, van Breetvelt

Een publicatie door Roland Breedveld met gegevens over oa. de families Breetvelt, Breedveld, Kooij, Van Weelden, Breedvelt, Van Schaik, Van der Giessen, Dul, Van Duyn en Kooijman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breem-spinnewyn

Stamboom Breem Spinnewyn

Een publicatie door Willy Breem met gegevens over oa. de families Breem, Dieterich, Claus, Van der Stappen, Cobcroft, Vermeulen, Van Dorp, Stenhorst, Lauwereyns en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breemans

Stamboom Breemans

Een publicatie door Michelle Breemans met gegevens over oa. de families Ketting, Breeman, Van Bulderen, Desbordes, Biver, Willemsen, Couperus, Van Vliet, Pot en Breemans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breens-put

Stamboom Breens - Put

Een genealogische publicatie door Conny Put met gegevens over onder andere de families Van Alsenoy, Bre?ns, Koch, Vleugels, Janssens, Put, Verhoeven, Van de Moer en Vandevenne.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breeuwer-en-van-ham

Stamboom Breeuwer en Van Ham

Een genealogische publicatie door w.breeuwer met gegevens over onder andere de families Breeuwer, Van Alten, Bakker, Meesen, Van der Linden, Barmentloo, Van Ham, Van der Kloet en Broere.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breidenbach

Stamboom Breidenbach

Een publicatie door Hans Breidenbach met gegevens over oa. de families Breidenbach, De Vries, Van der Laan, Markx, Huitema, Dijkstra, Stada, Jansen, Blom en Toledo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breijer

Stamboom Breijer

Een publicatie door L.A. Breijer met gegevens over oa. de families Breijer, Goudriaan, De Vries, Mol, Bouter, Roelse, Gelderblom, Aaldijk, Van den Oever en Van Vuuren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bremer

Stamboom Bremer

Een publicatie door Robert Bremer met gegevens over oa. de families Smeenk, Van der Meij, Jansen, Koerselman, Boom, Hildpold, Van Leeuwen, Weenig, Smith en Smeink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bremer-arnhem

Stamboom Bremer (Arnhem)

Een publicatie door Gert-jan Bremer met gegevens over oa. de families Bremer , Frieling, Bleeker, Bossman, Lanters, Bremer, Vogelpoel, Stet, en .


Screenshot van website