stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1211 - 1220 van 1776:

www.genealogieonline.nl/stamboom-breem-spinnewyn

Stamboom Breem Spinnewyn

Een publicatie door Willy Breem met gegevens over oa. de families Breem, Dieterich, Claus, Van der Stappen, Cobcroft, Vermeulen, Van Dorp, Stenhorst, Lauwereyns en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breemans

Stamboom Breemans

Een publicatie door Michelle Breemans met gegevens over oa. de families Ketting, Breeman, Van Bulderen, Desbordes, Biver, Willemsen, Couperus, Van Vliet, Pot en Breemans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breens-put

Stamboom Breens - Put

Een genealogische publicatie door Conny Put met gegevens over onder andere de families Van Alsenoy, Bre?ns, Koch, Vleugels, Janssens, Put, Verhoeven, Van de Moer en Vandevenne.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breeuwer

Stamboom Breeuwer

Een genealogische publicatie door W. Breeuwer met gegevens over onder andere de families Breeuwer, Van Alten, Bakker, Broere, Van der Linden, Van Ham, Van der Kloet, Barmentloo en Meesen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breidenbach

Stamboom Breidenbach

Een publicatie door Hans Breidenbach met gegevens over oa. de families Breidenbach, De Vries, Van der Laan, Markx, Huitema, Dijkstra, Stada, Jansen, Blom en Toledo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breijer

Stamboom Breijer

Een publicatie door L.A. Breijer met gegevens over oa. de families Breijer, Goudriaan, De Vries, Mol, Bouter, Roelse, Gelderblom, Aaldijk, Van den Oever en Van Vuuren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bremer

Stamboom Bremer

Een publicatie door Robert Bremer met gegevens over oa. de families Smeenk, Van der Meij, Jansen, Koerselman, Boom, Hildpold, Van Leeuwen, Weenig, Smith en Smeink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bremer-arnhem

Stamboom Bremer (Arnhem)

Een publicatie door Gert-jan Bremer met gegevens over oa. de families Bremer , Frieling, Bleeker, Bossman, Lanters, Bremer, Vogelpoel, Stet, en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bremer-watertor

Stamboom Bremer (Texel) / Watertor (omgeving Zijpe en de Heerhugowaard)

Een publicatie door Matthijs Bremer met gegevens over oa. de families Bremer, Boon, Watertor, Veldman, Plaatsman, Vlaming, Van Geenhuizen, Delver, Muijs en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brenkman

Stamboom Brenkman

Een genealogische publicatie door Carin met gegevens over onder andere de families Heemskerk, Zeelenberg, Brenkman, Boode, Hoekveen, Vos, Verbeek, Kruijt en Van den Berg.


Screenshot van website