stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1211 - 1220 van 1802:

www.genealogieonline.nl/stamboom-bras-jansema

Stamboom Bras-Jansema

Een publicatie door Poul Bras met gegevens over oa. de families Bras, Van Vuuren, Jansema, Poort, Werkman, Paans, Bosker, Van Vueren en Van Vueren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bras-oud

Stamboom Bras-Oud

A genealogical publication by Ray Brown with information about, among others, the families Bras, Zonneveld, Oud, Wortel, Biersteker, Kos, Trompetter, Quant and Nuijens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-braun

Stamboom Braun

Een publicatie door W.M.M. Braun met gegevens over oa. de families Van der Mey, Braun, Ermen, Van Velsen, Beemer, Van Velzen, Andriessen, Brouwer, Ermes en Van Bennekom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/test-brederoo

Stamboom Brederoo, Reitsma, uitgebreid met DTB gegevens Monster en Ter Heijde (1630-1811)

Een genealogische publicatie door Martin Brederoo met gegevens over onder andere de families Storm, Voskamp, Van Spronsen, Zeeman, Van den Ende, Boers, De Bruijn, Brederoo en Van der Hoeven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bredewout-bredewold

Stamboom Bredewout/Bredewold

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Rorije, Boeve, Veldkamp, Van de Wetering, Steenbergen, Eilander, Regterschot, Van Petersen, Fiks en Bredewout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bredijk

Stamboom Bredijk

Een publicatie door Andre Anjema met gegevens over oa. de families Bredijk, Jonkers, Jonker, Henkes, Karbodin, Willink, De Heide, Groet, Diederiks en Rijnbach.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breedveld

Stamboom Breedveld, Breedvelt, van Breetvelt

Een publicatie door Roland Breedveld met gegevens over oa. de families Breetvelt, Breedveld, Kooij, Van Weelden, Breedvelt, Van Schaik, Van der Giessen, Dul, Van Duyn en Kooijman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breem-spinnewyn

Stamboom Breem Spinnewyn

Een publicatie door Willy Breem met gegevens over oa. de families Breem, Dieterich, Claus, Van der Stappen, Cobcroft, Vermeulen, Van Dorp, Stenhorst, Lauwereyns en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breemans

Stamboom Breemans

Een publicatie door Michelle Breemans met gegevens over oa. de families Ketting, Breeman, Van Bulderen, Desbordes, Biver, Willemsen, Couperus, Van Vliet, Pot en Breemans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-breens-put

Stamboom Breens - Put

Een genealogische publicatie door Conny Put met gegevens over onder andere de families Van Alsenoy, Bre?ns, Koch, Vleugels, Janssens, Put, Verhoeven, Van de Moer en Vandevenne.


Screenshot van website