stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 1231 - 1240 van 1791:

www.genealogieonline.nl/stamboom-briel

Stamboom Briel

Een publicatie door Robert Briel met gegevens over oa. de families Lapra, Cabri, Briel, Van Raalten, Japin, Briët, Fisscher, Raulet, Kool en Lapin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brijer

Stamboom Brijer

Een publicatie door J. Pekdemir-de Vreugd met gegevens over oa. de families Brijer (Breijer)(Brier), Breijer, Brijer, De Boer, Bakker, De Groot, Van den Berg, Loke, Bosman en Roep.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkhorst-en-van-weelden

Stamboom Brinkhorst en Van Weelden

Een genealogische publicatie door Annemarie Brinkhorst met gegevens over onder andere de families Brinkhorst, Van Weelden, 't Lam, De Jong, De Jongh, Van Weelde, Derks, Jacobs en Brouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkhuis-karperien

Stamboom Brinkhuis/Karperien

Een publicatie door Lucas Ocken met gegevens over oa. de families Brinkhuis, Karperien, Kerperien, Kloppenburg, Kerperin, Berg, Padberg, Renneker, Van Os en Koorman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkman

Stamboom Brinkman

Een genealogische publicatie door Brinkman met gegevens over onder andere de families Brinkman, Moerman, Van der Gaag, Rensen, Vreugdenhil, Spruijt, Hopstaken, Van Mullem en Keijzer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkman-en-muzen

Stamboom Brinkman en Muzen

Een genealogische publicatie door MariaG Brinkman met gegevens over onder andere de families Huisman, Groot, Leeuwrik, Klip en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinkman-paasse

Stamboom Brinkman-Paasse

Een genealogische publicatie door Marthe Lafabrie met gegevens over onder andere de families BRINKMAN, De VOS, Van der WELLE, Van NIMWEGEN, LAFABRIÉ, PONS, PAULE, GAVALDA en GEBUIS.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinks

Stamboom Brinks

Een publicatie door Jan Brinks met gegevens over oa. de families Brinks, Schuiling, Scholtens, Visser, Timmer, Stoker, Zondag, Noorderveen, Barelts en Cruiming.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/brinks-stamboom

Stamboom Brinks

Een genealogische publicatie door Rick Brinks met gegevens over onder andere de families Brinks, Hollander, Tiddinga, Jans, Schrik, Addinga van Wedde en Westerwolde, De Vries, Van der Kamp en Heuving.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-brinksma

Stamboom Brinksma

Een genealogische publicatie door Jan Krijnders met gegevens over onder andere de families Brinksma, Krijnders, Kloosterboer, Van de Wal en Van Weerlee.


Screenshot van website