stamboomgids

Familienamen » B

Websites 471 - 480 van 1749:

Genealogie Bleumink - www.genealogieonline.nl/genealogie-bleumink

Een publicatie door Th. Evers met gegevens over oa. de families Bleumink, Bluemink, Sourink, Ter Vrugt, Blumink, Dijkman, Te Leugemors, Teerink en Teerink.


Screenshot van website

Genealogie Bloemscheer - www.genealogieonline.nl/genealogie-bloemscheer

Een genealogische publicatie door Jeroen Bloemscheer met gegevens over onder andere de families Bloemscheer, Verdaasdonk, Visser en Wagemans.


Screenshot van website

Genealogie Blussé uit Dordrecht - www.genealogieonline.nl/genealogie-blusse-uit-dordrecht

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Blussé, Vriesendorp, Staring, Den Bandt, Lotsij, Maris, De Kanter, Van Braam Blussé, Verbeek en Holle.


Screenshot van website

Genealogie Bodaan - www.genealogieonline.nl/genealogie-bodaan

Een publicatie door J.D. Jager met gegevens over de afstammelingen van Anthonij Budaan en Neeltje Jans die circa 1688 in huwden. De naam komt o.a. voor als Boudaen, Bodaan, en Budan. Er is ook een verbinding met Delft, waar enkele malen een Anthonij Budaan voorkomt: zeker 1 kind is in Delft gedoopt. Alle huidige families Bodaan in Nederland stammen van dit echtpaar af.


Screenshot van website

Genealogie Boddé - www.genealogieonline.nl/genealogie-bodde

Een publicatie door Wim Spaak met gegevens over oa. de families Knol, Bezemer, Boddé, Jacobs, Van Lenning, Venhuizen, Bergs, Hijlkema, Den Hertog en Jonker.


Screenshot van website

Genealogie Bodmer, Sluis en Van de Burgt - www.genealogieonline.nl/genealogie-bodmer

Een publicatie door Susan Bodmer met gegevens over oa. de families Bodmer, Sluis, Bredius, Wiersema, Jans., Van der Star, Wieringa, Bakker, Sluijs en Bontekoe.


Screenshot van website

Genealogie Boekelo / Muller - www.genealogieonline.nl/genealogie-boekelo-muller

Een publicatie door Rick Boekelo met gegevens over oa. de families .


Screenshot van website

Genealogie Boer - www.genealogieonline.nl/genealogie-boer

Een genealogische publicatie door Irene Boer met gegevens over onder andere de families Post, Kalkman, Kramer, Bakker, Hulsbergen, Mac Gillavry, Hakvoort, Hillebrandt en Von Wolzogen zu Neuhaus.


Screenshot van website

Genealogie Boeschoten - www.genealogieonline.nl/genealogie-boeschoten

Een publicatie door Aart van Boeschoten met gegevens over oa. de families Boeschoten, Van Boeschoten, Van Boesschoten, Boekschoten, Jans, Boegschoten, Jansen, Gladbeek, Van Boesschooten en Hennipman.


Screenshot van website

Genealogie Bokkers - www.genealogieonline.nl/genealogie-bokkers

Een genealogische publicatie door J.Bokkers met gegevens over onder andere de families Der Franken, Van Rijswijck, Van Benthem, Van Lockhorst, Wolters, Ten Have, Bolder, Bokkers en Van Holland.


Screenshot van website