stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 681 - 690 van 1886:

www.boom.uwstamboomonline.nl

Geschiedenis van een uit Almelo afkomstige familie Boom

De geschiedenis van een uit Almelo afkomstige familie Boom. Ze hadden ook namen als Hambrugge, Hoekhuis, Kollenveld en Gentshuis. Nu uitgewaaierd over Twente en verder over Nederland


Screenshot van website

222.boekee.info

Geslachten Boekee, Bouquet, Bonket

Nederlandse geslachten Boekee. Veder ook gegevens over de namen Bouquet en Bonket


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/grietje-van-den-bor

Grietje van den Bor

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van Drie, Helmerts van Asselt, Jans, Jansen, Stevens, Teunissen, Gerrits, Niebeek en Kraaij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/harmen-barf-en-sjoukje-de-boer

Harmen Barf en Sjoukje de Boer

Een publicatie door Amelander Historie met gegevens over oa. de families Barf, Visser, De Boer, Bruin, Van der Meij, De Ruiter, Wijnberg, Barends, Brouwer en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrik-bos

Hendrik Bos

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Blom, Ceelen, Gerritsen, Jans, Jansen, Gerrits, Evertsen, Gerrits Vliek en Borren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrik-bruijnekool

Hendrik Bruijnekool

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van Dijkhuizen, Bruinekool, Bos, Schuit, Hijwegen, Van Steeg, Van den Hoorn, Kous en Woudenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrik-cornelissen-bast

Hendrik Cornelissen Bast

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van den Brink, Bast, Dekker, Kleijer, De Bruin, Knevel, Van de Kolk, Van den Hoorn en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrik-de-boer

Hendrik de Boer

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van Kalckestein, De Boer, Peters Koekkoek, Gijsberts, Van Thiell, Meessen, Wouters, Cornelissen Koekkoek en Peters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrik-van-beek

Hendrik van Beek

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van de Beek, Jans, Van Beek, Jansen, Zwart, Gerrits, Teunissen, Brons en Claassen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrik-van-boeijen

Hendrik van Boeijen

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van Boeijen, Van Donkersgoed, Jans, Jansen, Hendriks, Willems, Jacobsen, Otten van Donkersgoed en Wouters.


Screenshot van website