stamboomgids

Familienamen » B

Websites 691 - 700 van 1602:

Our Family History - www.mygenlog.com

Met de roots van de familie "de Labije" die ons terug voeren naar het jaar 1200, ben ik ooit begonnen als bijdrage aan een verjaardag en is nu uitgegroeid tot een database met meer dan 77.000 personen. Voornamelijk komen de personen uit regio Rotterdam en


Screenshot van website

Over de voorouders van Riet en Nel Kockmann uit Mijdrecht - www.genealogieonline.nl/stamboom-bots-kauling-keuss-kockmann

Een publicatie door Jan Verkade met gegevens over oa. de families Bots, Kauling, Kockmann, Keuss, Klever, Blom, Kroß, De Wolf, Van Muijen en Brüning.


Screenshot van website

Overzicht naamdragers 'Box' te Delft (1600-1800) - www.genealogieonline.nl/overzicht-box

Een publicatie door Louk Box met gegevens over oa. de families Box, Ruyven, van, Schie, van, Ligt, de, Jong, de, Eden, van, Vijver, de, Scheffer en Scheffer.


Screenshot van website

Parenteel Aert Aertsz. Brouwer - www.genealogieonline.nl/parenteel-aert-aertsz-brouwer

Een genealogische publicatie door Dirk Evert Krijgsman met gegevens over onder andere de families Brouwer, Berkhout, Bijl, Maurits, Smits, Brobbel, Krijgsman, Storm en Droppert.


Screenshot van website

Parenteel Albert Brummelkamp (Harderwijk) - www.genealogieonline.nl/parenteel_albert_brummelkamp

Gegevens over oa. de families Brummelkamp, Fransen, Straatgaar, Van Bentem, Klaaszen, Van Oosten, Gardes, Lee-Kolck, Van der Hoeven en Stolk.


Screenshot van website

Parenteel Barendregt - www.clvanrooij.nl/mijn-stamboom/parenteel-barendregt

Parenteel Willem Leendertszoon Barendregt


Screenshot van website

Parenteel Beerens - www.genealogieonline.nl/parenteel-beerens

Een publicatie door E. van Houtum-Swalen met gegevens over oa. de families Beerens, Mathijssen, Roosen, Vande Ven, Roozen, Wolfs, Vogels, Kelders, De Laat en Vugts.


Screenshot van website

Parenteel Bol - www.genealogieonline.nl/parenteel-bol

Een publicatie door D. v.d. Werff v.d. Mije met gegevens over oa. de families Bol, Paap, Keur, Van Duivenboden, Van Duijn, Molenaar, Bos, Koning, Kerkman en Draijer.


Screenshot van website

Parenteel Boomgaard x Hommes - www.genealogieonline.nl/parenteel-boomgaard-hommes

Een publicatie door Lizette Boomgaard met gegevens over oa. de families Liefsting, Heeres, Reinders, Stavinga, Hoevenaar, Hommes, Stavenga, Schuit, Boomgaard en Abels.


Screenshot van website

Parenteel Bree - www.genealogieonline.nl/parenteel-bree

Een genealogische publicatie door P. Bree met gegevens over oa. de families BREE, (NN), BREHE, VERSCHUUR, HOGENBIRK, PATER, DEKKER, De VRIES en De VRIES.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws