stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 751 - 760 van 1868:

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-n-de-bruin

Kwartierstaat N. de Bruin

Een publicatie door K. Lecker met gegevens over oa. de families Koopmans, Koopman, Gerlof, Van Dijk, Lecker, Rijnart, Van Leeuwen, Kool, Van den Berg en Simons.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-nick-de-boer

Kwartierstaat Nick de Boer

Een genealogische publicatie door Guus Nijhuis met gegevens over onder andere de families Ten Napel, De Boer, Van Dalen, Visscher, Vis, Dragt, Zwiers, Lassche en Belt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-paul-bouw

Kwartierstaat Paul Bouw

Een publicatie door Paul Bouw met gegevens over oa. de families Van der Oest, Gabriëls, Van der Hoest, Verburg, Jansen, Boon, Hendriks, Jans, Bouw en Van der Roest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-rob-van-den-berge

Kwartierstaat R.J. (Rob) van den Berge

Een genealogische publicatie door Rob van den Berge met gegevens over onder andere de families Van den Berge, Vijverberg, Karman, Van Schaik, Klootwijk, Hollander, Karreman, Van den Berg en Van Nederveen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-t-j-bais

Kwartierstaat T.J.Bais

Een genealogische publicatie door Tom Bais met gegevens over onder andere de families Bot, Bais, Hillen, Van der Belt, Berndt Hillen, Jans Over den Linden, Van Riel, Dirksz Baijs en Dito.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-thalicia-blokland

Kwartierstaat Thalicia Blokland

Een publicatie door Nel Pannekoek met gegevens over oa. de families Lange, de, Gazan, Verhage, Blokland, Roy, le, Hecke, van, Bronk, Zomer, de en Zomer, de.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-beek

Kwartierstaat van Beek

Een genealogische publicatie door Gert van Beek met gegevens over onder andere de families Van Ginkel, Van Doorn, Vonk, Lokhorst, Van Eck, Lagerweij, Van den Brandhof, Van Maanen en Van Beek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-boxtel

Kwartierstaat van Boxtel

Een publicatie door Gerard Gasthuis met gegevens over oa. de families Jans, Driessen, Peters, Van Grinsven, Schraven, Van der Duijn, Van Boxtel, Van Rooijacker, Willems en Thomasson.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-den-bergh

Kwartierstaat van den Bergh

Een genealogische publicatie door JB van den Bergh met gegevens over onder andere de families Jans, Adriaens, Der Franken, Willems, Peters, Buijs, Van Boerden, Jansen en Van Dongen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-den-burg

Kwartierstaat Van den Burg

Een publicatie door C. van den Burg met gegevens over oa. de families Iwema, Van den Burg, Wolfert, Koelewijn, Van der Vuurst, Passet, Pon, Roest, Helfrich en Van Vliet.


Screenshot van website