stamboomgids

Familienamen » C

Websites 261 - 270 van 311:

Stamboom Cuperus en Holterman - www.genealogieonline.nl/stamboom-cuperus-holterman

Een publicatie door P. Cuperus met gegevens over oa. de families Kuperus, Holterman, Cuperus, Nieuwenhuis, Meintema, Koldijk, Bergman, Berkhof, Brink en Fronten.


Screenshot van website

Stamboom Cuppen - www.genealogieonline.nl/stamboom-cuppen

Een publicatie door N. de Best met gegevens over oa. de families Cuppen, Deenen, Van de Bungelaar, Jilesen, Van de Groes, Van Casteren, Meulepas, Van Beusecom, Nabuurs en Van Rooij.


Screenshot van website

Stamboom Cuppen - www.genealogieonline.nl/cuppen-stamboom

Een genealogische publicatie door Nico Cuppen met gegevens over onder andere de families Cuppen, Van Houdt, Janssen, Wismans, Jenneskens, Coppen, Smits, Bussers en Verhaag.


Screenshot van website

Stamboom Cuvelie - www.genealogieonline.nl/stamboom-cuvelie

Een genealogische publicatie door Yannick Cuvelie met gegevens over onder andere de families Cuvelier, Cuvelie, Theyskens, De Munck, Le Guillebert, Nijs, Delobel, Verfaillie en Vertessen.


Screenshot van website

Stamboom David van Coolwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-david-van-coolwijk

Een genealogische publicatie door David Van Coolwijk met gegevens over onder andere de families Van Wessex, Den Engelsman, Van de Koolwijk, Van Coolwijk, Der Franken, Wilderom, Van de Steeg, De Groote en Van Holland.


Screenshot van website

Stamboom De Caluwe - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-caluwe

Een publicatie door Willy van Brande met gegevens over oa. de families De Caluwe, Van den Branden, Van de Ven, Van Duijse, Willaert, Maes, Marcus, Verbraeken, Hoefman en Bleijenberg.


Screenshot van website

Stamboom De Ceulaerde - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ceulaerde

Een publicatie door De Ceulaerde met gegevens over oa. de families De Ceulaerde, De Ceulaer, Peeters, Monden, Janssens, Smits, Gijsels, Vissers, Raasch en Laenen.


Screenshot van website

Stamboom De Cock - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-cock

Een publicatie door Chantal De Cock met gegevens over oa. de families Mariman, De Bourgogne, De Barban├žon, De Cock, Du Verger, De Pottes, De Werchin, Broodhuys, Caminha en Pannier.


Screenshot van website

Stamboom De Cock - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-cock

Een genealogische publicatie door Filip De Cock met gegevens over onder andere de families Van Nuffel, De Cock, Buyl, Boel, Van Huffel, Schuddinck, Hellemans, De Geyseleer en Heyvaert.


Screenshot van website

Stamboom De Coninck - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-coninck

Een publicatie door Charlotte van Kampen met gegevens over oa. de families Jochems, Meesters, De Coninck, Geers, Van Tilburg, Schenkenberg, Faes, Breijs, Eemans en Brijs.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws