stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » C

Websites 241 - 250 van 365:

www.genealogieonline.nl/stamboom-cobussen

Stamboom Cobussen

Een publicatie door Kees Cobussen met gegevens over oa. de families Cobussen, Snoodijk, Cobus, Van der Laarse, Jansen, Van Zeggeren, Roos, Meijer, Sijmens en Van der Kreeft.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-codfried

Stamboom Codfried

Een genealogische publicatie door Oswald Codfried met gegevens over onder andere de families Palmberg, De Boer, Palmberg ( Iko ), Rickets, Kranenburg, Codfried, Van Embricqs, Vismale en Sandel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-codfried-en-hoepel

Stamboom Codfried en Hoepel

Een genealogische publicatie door Oswald Codfried met gegevens over onder andere de families Codfried, Hoepel, Sterkenburg, Ensberg, Potaarde, Roemers, Ostwald, Tangenberg en William.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coehorst

Stamboom Coehorst

Een genealogische publicatie door Hans Coehorst met gegevens over onder andere de families Coehorst, Ruijs, Koehorst, Van Doorn, Van Leeuwe, Cohorst, Van Tuijn, Lodewikus en Donders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenders-steens

Stamboom Coenders en Steens

Een publicatie door Leo Coenders met gegevens over oa. de families Glas, Ansems, Van Hinsbergen, De Ronde, Coenders, Emme, De Wit, Van Oss, Van der Wee en Van Steijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenen

Stamboom Coenen

Een genealogische publicatie door Silvia Coenen met gegevens over onder andere de families Coenen, Hofs, Gerritsen, Beumer, Van Delft, Geurts, Kaldenberg, Jopie en V Eldik.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenen-snelleman-coppee-mosmans

Stamboom Coenen, Snelleman, Coppee, Mosmans

Een genealogische publicatie door Thea Steenbergen met gegevens over onder andere de families Coppee, Mosmans, Snelleman en Coenen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coers

Stamboom Coers

Een publicatie door Rob Coers met gegevens over oa. de families Coers, Koers, Gerritts, Kamerlingh Onnes, Courts, Van Vloten, Jansen, Van der Linde, Van der Vecht en Lakke.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coetsier

Stamboom Coetsier

Een genealogische publicatie door Michel Coetsier met gegevens over onder andere de families Coetsier, Ter Weijde en Béatse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cole

Stamboom Cole

Een publicatie door Guido Cole met gegevens over oa. de families Cole, Varewijck, Seghers, Brion, Philips, Schoenmaekers, Dircken, Burm, Maes en Van Craenenbroeck.


Screenshot van website