stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » C

Websites 211 - 220 van 356:

www.genealogieonline.nl/stamboom-cardoze-laaf

Stamboom Cardoze-Laaf

Een genealogische publicatie door Koos Held met gegevens over onder andere de families Cardoze, Laaf, Cardose, Monte, Diks, De Castro, Sarafina en Lampe.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-carleer

Stamboom Carleer

Een publicatie door Francis Kinnart met gegevens over oa. de families Carleer, Smets, Vander Stappen, Egerickx, Ginnis, Dehasque, Van Obbergen, Vanden Nest, Moens en Vleminckx.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cauwelier

Stamboom Cauwelier

Een publicatie door Bert Cauwelier met gegevens over oa. de families Peremans, Cauwelier, Vanhauwaert, Wouters, Van Hauwaert, Tytgat, Kloostermans, .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-celis

Stamboom Celis

Een publicatie door Wilfried Celis met gegevens over oa. de families Celis, Op de Beeck, De Voeght, Van Dessel, Vervoort, Verhoeven, Lambrechts, Mertens en Mertens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ceulemans

Stamboom Ceulemans

Een publicatie door Micheline Ceulemans met gegevens over oa. de families Luijsterburg, Van Tichelt, Suijckerbuijck, Doms, Hertoghs, Ceulemans, Dijck, Hoendervangers, Van Thillo en Sanders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cevaal

Stamboom Cevaal met Grijpskerkse tak

Een genealogische publicatie door Jakob Looise met gegevens over onder andere de families Cevaal, Cheval, Geertse, Looise, Dommisse, Van Offenbeek, Barentsen, Jansen en Breel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-chatelain

Stamboom Chatelain

Een genealogische publicatie door Cornelis Chatelain met gegevens over onder andere de families Bouwer, Slavenburg, Harte, Soeters, Chatelain, Schatteleijn, Van Leeuwaarden, Rademaker en HARTE.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-chervet

Stamboom Chervet

Een genealogische publicatie door Henri Chervet met gegevens over onder andere de families Chervet, Verhoeve, Zuidema, Breetveld, Slegtenhorst, Van der Vlis, Tol, Van Leeuwen en Meraldi.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-chodzynski

Stamboom Chodzynski

Een genealogische publicatie door Frans Chodzynski met gegevens over onder andere de families Boonstra, Boender, Van de Graaf, Den Boer, Chodzynski, Verheij, Thoe Hoxwier, Vogelzang en Waardenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-christ

Stamboom Christ

Een publicatie door Wendy Christ met gegevens over oa. de families Christ, Meijer, Chris, Otten, Van Gelderen, Van Kempen, Janssen, Van de Hooven, Van Eykelenburg en Spee.


Screenshot van website