stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » C

Websites 251 - 260 van 373:

www.genealogieonline.nl/stamboom-clerc-van-den-dool-hartog-heij

Stamboom Clerc-Van den Dool-Hartog-Heij

Een genealogische publicatie door Rokus van den Dool met gegevens over onder andere de families Nieuwland, Van der Velde, Clerc, Van Schaften, Van der Schaft, Luijendijk, Braber, De Gelder en Van Saane.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-clijsters-tongerlo

Stamboom Clijsters Tongerlo

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Clijsters, Craeghs, Stals, Vastmans, Verheyen, Swennen, Corstjens, Peeters en Peeters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-clowting

Stamboom Clowting

Een publicatie door Wim Mulder met gegevens over oa. de families Clowting, De Swart, Clouting, De Kraauw, Zuijl, Goedhart, Kleineeder, Wijkhuijs, Visser en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-cobussen

Stamboom Cobussen

Een publicatie door Kees Cobussen met gegevens over oa. de families Cobussen, Snoodijk, Cobus, Van der Laarse, Jansen, Van Zeggeren, Roos, Meijer, Sijmens en Van der Kreeft.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-codfried

Stamboom Codfried

Een genealogische publicatie door Oswald Codfried met gegevens over onder andere de families Palmberg, De Boer, Palmberg ( Iko ), Rickets, Kranenburg, Codfried, Van Embricqs, Vismale en Sandel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-codfried-en-hoepel

Stamboom Codfried en Hoepel

Een genealogische publicatie door Oswald Codfried met gegevens over onder andere de families Codfried, Hoepel, Sterkenburg, Ensberg, Potaarde, Roemers, Ostwald, Tangenberg en William.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coehorst

Stamboom Coehorst

Een genealogische publicatie door Hans Coehorst met gegevens over onder andere de families Coehorst, Ruijs, Koehorst, Van Doorn, Van Leeuwe, Cohorst, Van Tuijn, Lodewikus en Donders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenders-steens

Stamboom Coenders en Steens

Een publicatie door Leo Coenders met gegevens over oa. de families Glas, Ansems, Van Hinsbergen, De Ronde, Coenders, Emme, De Wit, Van Oss, Van der Wee en Van Steijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenen

Stamboom Coenen

Een genealogische publicatie door Silvia Coenen met gegevens over onder andere de families Coenen, Hofs, Gerritsen, Beumer, Van Delft, Geurts, Kaldenberg, Jopie en V Eldik.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenen-snelleman-coppee-mosmans

Stamboom Coenen, Snelleman, Coppee, Mosmans

Een genealogische publicatie door Thea Steenbergen met gegevens over onder andere de families Coppee, Mosmans, Snelleman en Coenen.


Screenshot van website