stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 401 - 410 van 696:

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijker-heijdel

Stamboom Dijker Heijdel

Een genealogische publicatie door Mathilde Dijker met gegevens over onder andere de families Kuipers, Dijker, Heijdel, Storm, Audier, Van der Wees, Den boon, Vrijhof en Van Egmond.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkhuis

Stamboom Dijkhuis

Een publicatie door Jan Nienhuis met gegevens over oa. de families Dijkhuis, Jans, Mulder, Smit, Bos, Jacobs, Berends, Hindriks, De Boer en Meijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkhuizen

Stamboom Dijkhuizen

Een publicatie door Willem Dijkhuizen met gegevens over oa. de families De Bruin, Vrolijk, Dijkhuizen, Bruin, De Jong, De Niet, Van der Ree, Vergeer, Den Heijer en De Jager.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkkamp

Stamboom Dijkkamp

Een genealogische publicatie door Herman Dijkkamp met gegevens over onder andere de families Dijkkamp, Jansen, Kranenborg, Gerrits, Karreman, Willems, Hendriks, Egberts en Ruiterkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkman

Stamboom Dijkman

Een genealogische publicatie door Jan Dijkman met gegevens over onder andere de families Dijkman, Van der Linde, Van 't Erve, Klomp, Roest, Hendriks, Ganzevles, Wagemans en Demmers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkman-dulkes

Stamboom Dijkman Dulkes

Een genealogische publicatie door Nick Dijkman Dulkes met gegevens over onder andere de families Melker, Baptist, Iskes, Nijman, Wierdsma, Bosma, Van Dam, Schakelaar en Dories.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkstal

Stamboom Dijkstal

Een genealogische publicatie door Felix Dijkstal met gegevens over onder andere de families Van der Woude, Dijkstal, Van Gelder, Baljon, De Leeuw, Vrind, Spruijt, Sundrup en Spruijtenz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijksterhuis

Stamboom Dijksterhuis

Een publicatie door W. Dijksterhuis met gegevens over oa. de families Dijksterhuis, Van Voskuilen, Visker, Roelofs, Hardeman, Jans, Pater, Kleijer, Van Donkelaar en Van Meerveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/dijksterhuis-stamboom

Stamboom Dijksterhuis

Een genealogische publicatie door Wim Dijksterhuis met gegevens over onder andere de families Dijksterhuis, Van der Vijver, Van Egmond, Theil, De Bruijn, Goedvolk, Kralt, Flikkema en Nagtegaal.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dijkstra

Stamboom Dijkstra

Een publicatie door Nieko Dijkstra.


Screenshot van website