stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 381 - 390 van 768:

www.genealogieonline.nl/dekkers-stamboom

Stamboom Dekkers

Een publicatie door P.A. Dekkers met gegevens over oa. de families Dekkers, Drent, Ten Hove, Julsing, Ten Hoove, Stakenborg, Houx, Op het Broek, Van Kleef en Willems.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dekkers-deckers

Stamboom Dekkers (Deckers)

Een genealogische publicatie door Harry Dekkers met gegevens over onder andere de families Dekkers, Stakenborg, Janssen, Deckers, Jansen, Linssen, Ulder, Vaessen en Driessen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-dekkers

Stamboom Dekkers in West-Brabant

Een publicatie door Ad Dekkers met gegevens over oa. de families Dekkers, Van Schijndel, De Looij, Deckers, Bartelen, Rampaart, Uitdehaag, Aarts, Vinck en Heijnen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delahaije-weusten

Stamboom Delahaije-Weusten

Een genealogische publicatie door Wilbert Delahaije met gegevens over onder andere de families Brouns, Weusten, Delahaye, Simons, Meurders, Peukens, Eurlings, Moonen en Sluysmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delange

Stamboom Delange

Een publicatie door Bernard Delange met gegevens over oa. de families Delange, De Lange, Goeminne, Vlerick, Bisert, Balcaen, Steelandt, Delanghe, Verspeelt en Cornelis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delanoy

Stamboom Delanoy

Een genealogische publicatie door Jasper Delanoy met gegevens over onder andere de families Delanoy, Delannoy, Trenson, Vancanneyt, Kindt, Deruyttere, Roelens, Steukers en Van Maele.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delcroix

Stamboom Delcroix

Een publicatie door J. Delcroix met gegevens over oa. de families Schillemans, Bogaerts, Commissaris, Slaets, Vleminckx, Prins, Braet(Braat), Van Broeckhoven, Van Wouwe en Vissenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-deleij

Stamboom Deleij

Een genealogische publicatie door Loek Deleij met gegevens over onder andere de families Uijl, Joziasse, Meeuwisse, Deleij, Janneh, Kodde, Overbeeke, Verkooijen en Verkooijen Meeuwisse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delfgauw

Stamboom Delfgauw

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Delfgauw, De Ronde, Van Asperen, Van Lenten, Van Beek, Niemantsverdriet, Groenenboom, Broeder, De Jong en Bladergroen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-delfgauw

Stamboom Delfgauw

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Van der Kemp, Delfgauw, De Ronde, Van Beek, Van Asperen, Van Lenten, Van Beecke, Niemandsverdriet en Niemandsverdriet.


Screenshot van website