stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 361 - 370 van 735:

www.genealogieonline.nl/stamboom-delange

Stamboom Delange

Een publicatie door Bernard Delange met gegevens over oa. de families Delange, De Lange, Goeminne, Vlerick, Bisert, Balcaen, Steelandt, Delanghe, Verspeelt en Cornelis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delanoy

Stamboom Delanoy

Een genealogische publicatie door Jasper Delanoy met gegevens over onder andere de families Delanoy, Delannoy, Trenson, Vancanneyt, Kindt, Deruyttere, Roelens, Steukers en Van Maele.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delcroix

Stamboom Delcroix

Een publicatie door J. Delcroix met gegevens over oa. de families Schillemans, Bogaerts, Commissaris, Slaets, Vleminckx, Prins, Braet(Braat), Van Broeckhoven, Van Wouwe en Vissenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-deleij

Stamboom Deleij

Een genealogische publicatie door Loek Deleij met gegevens over onder andere de families Uijl, Joziasse, Meeuwisse, Deleij, Janneh, Kodde, Overbeeke, Verkooijen en Verkooijen Meeuwisse.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delfgauw

Stamboom Delfgauw

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Delfgauw, De Ronde, Van Asperen, Van Lenten, Van Beek, Niemantsverdriet, Groenenboom, Broeder, De Jong en Bladergroen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-delfgauw

Stamboom Delfgauw

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Van der Kemp, Delfgauw, De Ronde, Van Beek, Van Asperen, Van Lenten, Van Beecke, Niemandsverdriet en Niemandsverdriet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delfgauw-uit-monster-en-schipluiden

Stamboom Delfgauw uit Monster en Schipluiden

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Delfgauw, Delfgaauw, Van der Kroft, Den Elzer, Van Dijk, Van Leeuwen, Den Elser, Vollebregt en Vollebregt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delfgauw-uit-schipluiden-en-monster

Stamboom Delfgauw uit Schipluiden en Monster

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Delfgauw, Van der Kroft, Den Elser, Delfgaauw, Van Dijk, Vollebregt, Van der Speck, Van den Bos, Romeijn en Duijnstee.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delfgou

Stamboom Delfgou

Een genealogische publicatie door Maarten Delfgou met gegevens over onder andere de families Koning, De Koning, Van Barneveld, Nagtegaal, Van Dijk, Agterberg, Delfgou, De Jager en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-delpeut

Stamboom Delpeut

Een genealogische publicatie door Vereniging Vrienden van Auvergne met gegevens over onder andere de families Delpeut, Delput, Delpeuch, Oosterom, Van Dijk, Goes, Van Oosterom, Bijleveldt en Gadellaa.


Screenshot van website