stamboomgids

Familienamen » D

Websites 331 - 340 van 664:

Stamboom Dekker en Bantzinger - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekker-en-bantzinger

Een publicatie door Patrick Dekker met gegevens over oa. de families Dekker, Bantzinger, Lucas, Reijers, Jansen, Mimpen, Van Leeuwen, Streng, Bosman en Lindeboom.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekkers

Een publicatie door A.J. Baars met gegevens over oa. de families Baars, Dekkers, Kraaijeveld, Van Namen, Baers, Lanser, Visser, De Jong, De Winter en Blokland.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers - www.genealogieonline.nl/dekkers-stamboom

Een publicatie door P.A. Dekkers met gegevens over oa. de families Dekkers, Drent, Ten Hove, Julsing, Ten Hoove, Stakenborg, Houx, Op het Broek, Van Kleef en Willems.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers - www.genealogieonline.nl/familie-dekkers-stamboom

Een genealogische publicatie door Johan Dekkers met gegevens over onder andere de families Harder, Walker, Dekkers, Boet, Ter Buurkes, Materman, Nikus, Smit en Deckers.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers (Deckers) - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekkers-deckers

Een genealogische publicatie door Harry Dekkers met gegevens over onder andere de families Dekkers, Stakenborg, Janssen, Deckers, Jansen, Linssen, Ulder, Vaessen en Driessen.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers in West-Brabant - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-dekkers

Een publicatie door Ad Dekkers met gegevens over oa. de families Dekkers, Van Schijndel, De Looij, Deckers, Bartelen, Rampaart, Uitdehaag, Aarts, Vinck en Heijnen.


Screenshot van website

Stamboom Delange - www.genealogieonline.nl/stamboom-delange

Een publicatie door Bernard Delange met gegevens over oa. de families Delange, De Lange, Goeminne, Vlerick, Bisert, Balcaen, Steelandt, Delanghe, Verspeelt en Cornelis.


Screenshot van website

Stamboom Delcroix - www.genealogieonline.nl/stamboom-delcroix

Een publicatie door J. Delcroix met gegevens over oa. de families Schillemans, Bogaerts, Commissaris, Slaets, Vleminckx, Prins, Braet(Braat), Van Broeckhoven, Van Wouwe en Vissenberg.


Screenshot van website

Stamboom Delfgauw - www.genealogieonline.nl/stamboom-delfgauw

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Delfgauw, De Ronde, Van Asperen, Van Lenten, Van Beek, Niemantsverdriet, Groenenboom, Broeder, De Jong en Bladergroen.


Screenshot van website

Stamboom Delfgauw - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-delfgauw

Een publicatie door Ronald Delfgauw met gegevens over oa. de families Van der Kemp, Delfgauw, De Ronde, Van Beek, Van Asperen, Van Lenten, Van Beecke, Niemandsverdriet en Niemandsverdriet.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws