stamboomgids

Familienamen » D

Websites 321 - 330 van 656:

Stamboom Deinum - www.genealogieonline.nl/stamboom-deinum

Een publicatie door Marten Deinum met gegevens over oa. de families Hettema, De Vries, Deinum, Rijpma, Brandsma, Zijlstra, Yntema, Koelman, Regeling en Roskam.


Screenshot van website

Stamboom Dekker - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekker

Een publicatie door Niek Dekker met gegevens over oa. de families Dekker, Rood, Dekker (Crol), Plak, Wester, Groot, Van der Stoop, Jans, Ursem en Beneden.


Screenshot van website

Stamboom Dekker - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekker-rotterdam

Een publicatie door T. Nieuwenhout met gegevens over oa. de families Dekker, Den Outer, De Bruin, Decker, Jongeleen, Den Hollander, Haslinghuis, Vlier, Haak en Nieuwenhout.


Screenshot van website

Stamboom Dekker - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-dekker

Een publicatie door P.T.Teunissen met gegevens over oa. de families Dekker, Regters, Maarschalkerweerd, Smit, Vosmeer, Emmels(Ummels), Van Steenderen, Van Rooijen, Van Rijn en Smaak.


Screenshot van website

Stamboom Dekker - www.genealogieonline.nl/dekker-stamboom

Een genealogische publicatie door D.J. Dekker met gegevens over onder andere de families Dekker, Mollenhof, Huising, Boer, Companjen, Monshouwer, Decker, De Hoog en Van den Akker.


Screenshot van website

Stamboom Dekker - www.genealogieonline.nl/stamboom-herman-dekker

Een genealogische publicatie door Herman Dekker met gegevens over onder andere de families Peterse, Dekker, Bongers, Baljet, De Graas, Tholen, Schreuders, Tinga en Reitsma.


Screenshot van website

Stamboom Dekker - Huinink - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekker-huinink

Een publicatie door P. Dekker met gegevens over oa. de families Dekker, Nass, De Meerssche, De Koninck, De Weerdt, Offenberg, Kruip, Verkerk, Van Thienen en Awater.


Screenshot van website

Stamboom Dekker en Bantzinger - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekker-en-bantzinger

Een publicatie door Patrick Dekker met gegevens over oa. de families Dekker, Bantzinger, Lucas, Reijers, Jansen, Mimpen, Van Leeuwen, Streng, Bosman en Lindeboom.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers - www.genealogieonline.nl/stamboom-dekkers

Een publicatie door A.J. Baars met gegevens over oa. de families Baars, Dekkers, Kraaijeveld, Van Namen, Baers, Lanser, Visser, De Jong, De Winter en Blokland.


Screenshot van website

Stamboom Dekkers - www.genealogieonline.nl/dekkers-stamboom

Een publicatie door P.A. Dekkers met gegevens over oa. de families Dekkers, Drent, Ten Hove, Julsing, Ten Hoove, Stakenborg, Houx, Op het Broek, Van Kleef en Willems.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws