stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » F

Websites 121 - 130 van 237:

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-fokker

Stamboom familie Fokker

Een genealogische publicatie door Nico Fokker met gegevens over onder andere de families Fokker, Boot, Braber, Bakker, Geleijnse, De Oude, Beije, Van de Velde en Slaager.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-frans

Stamboom familie Frans

Een genealogische publicatie door Albert Frans met gegevens over onder andere de families Frans, De Vroom, Jagtenberg, Ungerer, Schot, Bel, Mouthaan, Pels en Moll.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_frauenfelder

Stamboom familie Frauenfelder

De stamboom van de familie Frauenfelder zoals opgesteld door mevrouw E. Hillebregt–Zuiderwijk en de heer B. Hillebregt Jr.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-der-flier

Stamboom familie Van der Flier

Een genealogische publicatie door Ronald van der Flier met gegevens over onder andere de families Van der Flier, Walraven, Van Prooijen, Mans, De Graaf, Van Andel, Bouman, Vuik en De Bruin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fanoy-and-hemsing

Stamboom Fanoy and Hemsing

Een genealogische publicatie door R.P.B. Fanoy met gegevens over onder andere de families Fanoy, Bik, Mac Gillavry, Huizinga, De Boer, Kamerman, Van Hall, Swaagman en Van Schermbeek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-farjon

Stamboom Farjon

Een publicatie door R. Farjon met gegevens over oa. de families Farjon, Oversteegen, Batailhey, Lotten, Berg, Baerents, Sloot, Veenhuizen, Rutering en Kalkwarf.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fase

Stamboom Fase

Een genealogische publicatie door C. Fase en D. Fase-Verschoor met gegevens over onder andere de families Hemelop, Dekker, Verschoor, Van Westering, Quellhorst, Fase, Kerkvliet, Kleinsman en Knoop.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fatels

Stamboom Fatels

Gegevens over oa. de families Fatels, Alders, Mijnen, Lieshout, Bekker, Kroon, De Boer, Gerrits Winkelaar, Laan Van De en Bos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-favier

Stamboom Favier

Een genealogische publicatie door Ruud Favier met gegevens over onder andere de families Favier, Volbeda, Van Veldhoven, Bakels, Goedraad, Dollee, Veneman, Goosens en Dermoit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-feddema

Stamboom Feddema

Een publicatie door J. Feddema met gegevens over oa. de families Feddema, Van der Hout, Hoekstra, Kooistra, Dijkstra, Postma, De Vries, Zijlstra, Braaksma en Sinnema.


Screenshot van website