stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » F

Websites 141 - 150 van 206:

www.genealogieonline.nl/stamboom-flink

Stamboom Flink

Een genealogische publicatie door Hefra van Schajik met gegevens over onder andere de families Flink, Von Stein, Adams, Koster, De Grijs, Van Veen, De Jonge, Broeke en Van Wijck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-flinkers-berendsen

Stamboom Flinkers Berendsen

Een publicatie door Geert Berendsen met gegevens over oa. de families Jansen, Onstenk, Berendsen, Eggink, Stegeman, Woerts, Scholten, Lenselink, Lebbink en Pasman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-flinterman

Stamboom Flinterman

Een publicatie door Bep Hillebregt - Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Flinterman, Warmenhoven, Van Gaalen, Van Spronsen, Krul, Batenburg, Van der Gaag, Kurtz, Van der Meiden en Boers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-floberg

Stamboom Floberg, Amsterdam.

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Floberg, Volmarij, Riecker, Iken, Hey, Liewes, Van der Weide, Schipperheijn, De Groot en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-flohr-klerks

Stamboom Flohr-Klerks

Een publicatie door A. Walsmit met gegevens over oa. de families Klaui, Klerks, Flohr, De Zeeuw, Zorab, De Serière, Trijssenaar, Nelisse, Alst en Pieplenbosch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-florack

Stamboom Florack

Een publicatie door Louis Florack met gegevens over oa. de families Hölzken, Florack, Hölzken (Holsken), Machielsen, Holzken, Bladel, van, Mager, Althuis, van en Althuis, van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-floris

Stamboom Floris

Een publicatie door Wim Floris met gegevens over oa. de families Louwes, Floris, De Jong, Jagersma, De Vries, Veen, Sienema, Duursma, Dijkstra en Cornello.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fluit-hendriksen-ek-melchers-en-groen ...

Stamboom Fluit, Hendriksen, Ek, Melchers en Groeneveld

Een genealogische publicatie door A.J. Fluit met gegevens over onder andere de families Fluit, Hendriksen, Groeneveld, Van Beek, Van de Weerd, Hendriks, Jansen, Lieftink en Van de Pol.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_fochtmann

Stamboom Fochtmann

Gegevens over oa. de families Katamay, Pruckmüller, Fischer, Hempt, Trechsler, Klingöhrl, Schmid, Ramskogler, Meltzer en Klinger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fokkens

Stamboom Fokkens

Een publicatie door M. Fokkens met gegevens over oa. de families Fokkens, Spoelma, Folkens, Van Duinen, Van Dam, Von Dorgelo, Hinrichs, Dorgelo, Wieringa en Rickends.


Screenshot van website