stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 771 - 780 van 1144:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kluin

Stamboom Kluin

Een publicatie door E.Kluin met gegevens over oa. de families Kluin, Laros, De Graaf, Grave (Graafve), Hendriks, Addinck, De la Roche, Grave, Oosterbroek en Renes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-klumper

Stamboom Klumper

Een publicatie door Protzman-Schipdam met gegevens over oa. de families Klumper, Schipdam, Kolkman, Rompelman, Verboom, Schoonen, Ros, Bokhoven en Bokhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-klumper-van-luin

Stamboom Klumper/Van Luin

Een genealogische publicatie door Jeroen van Luin met gegevens over onder andere de families Van Luijn, Van Luin, Schuil, De Vries, Blijleven, Jans, Vlietman, Walraven en Koppij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-klumpers

Stamboom Klumpers

Een publicatie door Theo Klumpers met gegevens over oa. de families Klumpers, Knoester, Zwan, Genderen, Zuurmond en Clumpers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-knaapen

Stamboom Knaapen

Een publicatie door Marcel Knaapen met gegevens over oa. de families Roovers, Knaapen, Van Heerde, Van Meer, De Roever, Van Leeuwen, Knapen, Van Gulick, Zebrechts en Haans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-knaken-geerdink

Stamboom Knaken-Geerdink en anderen

Een genealogische publicatie door Ton Kwaaitaal met gegevens over onder andere de families Geerdink, Knaken, Veltman, Thannhauser, Te Marvelde, Jansen, De Graaf, Gerritsen Weustink en Peters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-knap

Stamboom Knap

Een genealogische publicatie door Manfred Knap met gegevens over onder andere de families Knap, Reijne, Booij, Bakker, Joon, Van der Veer, Rep, De Boer en Alletsee.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-knapen

Stamboom Knapen

Een publicatie door Els Verbruggen met gegevens over oa. de families Knapen, Caris, Rutjens, Michiels, Horijon, Van der Wallen, Kuijpers, Frenken, Van Rijt en Bergh.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-knappert

Stamboom Knappert

Een publicatie door Knappert met gegevens over oa. de families Van Gogh, Knappert, Mac Gillavry, Macgillavy, Hartevelt, Mackintosh, Schroeder van Der Kolk, Van der Kolk, Groskamp en Engelhard.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-knebel-bronswijk

Stamboom Knebel-Bronswijk

Een genealogische publicatie door Mirjam Knebel met gegevens over onder andere de families Bronswijk, Brugman, De Brabander,, Van Wouw,, Vreeburg, Knebel, Droog, Borsboom en Moolenschot.


Screenshot van website