stamboomgids

Familienamen » K

Websites 751 - 760 van 1004:

Stamboom Kooistra - www.genealogieonline.nl/stamboom--kooistra

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Kooistra, Dijkstra, Sijbes, De Vries, Bloemendaal, Terpstra, Van der Meer, Kuitert en Span.


Screenshot van website

Stamboom Kool - www.genealogieonline.nl/stamboom-kool

Een publicatie door D. Kool met gegevens over oa. de families Kool, Hoving, Van Zuylen, Van der Veen, Vuik, Visscher, Van der Stel, Schouten, Roem en Bruinenberg.


Screenshot van website

Stamboom Kool - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-kool

Een publicatie door monique berends-kool met gegevens over oa. de families Kool, Schijff, Eijsebrands, Janning, Faasse, Glas, Bulsing, Van der Hengst, Van de Raa en Sul.


Screenshot van website

Stamboom Koolbergen, Hageman, Knijn, Londt Schultz en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-koolbergen-hageman

Een publicatie door Ingrid Koolbergen met gegevens over oa. de families Koolbergen, Konijn, Knijn, Hageman, Appel, Pater, Londt, Davies, Dam en Kater.


Screenshot van website

Stamboom Koolbergen-de Jonge - www.genealogieonline.nl/stamboom-koolbergen-de-jonge

Een publicatie door Henny de Jonge met gegevens over oa. de families Koolbergen, Suk, De Jonge, Kroon, Vos, Kreuger, De Vries, Tietzel, Harms en Willems.


Screenshot van website

Stamboom Koolen - www.genealogieonline.nl/stamboom-koolen

Een genealogische publicatie door Jan Koolen met gegevens over onder andere de families Kamen, Koolen, Van Meerkerk, Heij, Walbroek, Koole, Velden van Der, Bouwmeester en Van der Voort.


Screenshot van website

Stamboom Koolmees - www.genealogieonline.nl/stamboom-koolmees

Een publicatie door Andréas met gegevens over oa. de families Koolmees, Karreman, Ree, Van Der, Linde, Van de, Cocq, De, Hagendijk, Kleijwegt, Luijk, Van en Luijk, Van.


Screenshot van website

Stamboom Kooman - www.genealogieonline.nl/stamboom-kooman

Een publicatie door H. Kooman met gegevens over oa. de families Kooman, De Jonge, Koman, Dieleman, Wisse, Jansen, Dees, Van den Berge, De Voogd en Van Zweden.


Screenshot van website

Stamboom Kooper - www.genealogieonline.nl/stamboom-kooper

Een genealogische publicatie door Huib van der Weijden met gegevens over onder andere de families Kooper, Geurink, Schaaij, Erkelens, Van der Kooij, Verweij, Dalm, Lucouw en Van de Wetering.


Screenshot van website

Stamboom Koopman - www.genealogieonline.nl/stamboom-koopman

Een publicatie door Rob Koopman met gegevens over oa. de families Christ, Vargas Corbacho Vasquez, Keurschot, Koopman, Reurslag, Solidoro Santisteban, Santisteban Vargas, Santisteban González, Bruins en Van den Berg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws