stamboomgids

Familienamen » L

Websites 361 - 370 van 695:

Stamboom Lagrand (Le Grone) - www.genealogieonline.nl/stamboom-lagrand

Een publicatie door Elske Lagrand met gegevens over oa. de families Lagrand, Le Grand, Hogenbirk, Pragt, Van Tol, Palten, Jans, Barents, Melis (Buurmeester) en Koeck.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts - home.kpn.nl/arnold.batavier

De stamboom Lambrechts maakt deel uit van de Stamboom Batavier


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts grensstreek Noord-Brabant/Antwerpen - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambrechts-grensstreek-noord-brabant- ...

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambrechts, Donkers, Van de Locht, Van der Mast, Lambregts, Wouters, Schrauwen, Van Gastel en Van Gastel.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Amsterdam - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambrechts-uit-amsterdam

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Lambrechts, Lambregs, De Vries, Brouwers, Meijer, Van der Neut, Wijnholt en Wijnholt.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Essen, Bergen op Zoom en omstreken - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-bergen-op-zoom

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambrechts, Lambregts, Brouwers, Suijkerbuijk, Maas, Jacobs, Hagenaars, Vos en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit Meer, Amsterdam en de Langstraat - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambrechts-uit-meer-en-amsterdam

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambrechts, Lambregts, Lambreghts, Lambregs, Lambreghs, Verschueren, Smit, Lambrechs, Jansen en Hendrickx.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit West Zeeuws-Vlaanderen - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-west-zeeuws-vlaanderen

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambrechts, Lambregts, De Regt, Lambrechts de Regt, Lambregts de Regt, Porreij, Karels, Van Neuren, Van Male en Knook.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit West-Brabant - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Lambrechts, Schrauwen, Bogers, De Rooij, De Bruijn, Van Eekelen, Heeren, Gabriƫls en Dijkers.


Screenshot van website

Stamboom Lambregts uit Baarle, Alphen en Ginneken - www.genealogieonline.nl/stamboom-cornelius-lambregts

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Martens, Van der Velden, De Jongh, Oomen, Lambrechts, Van Steen, Lodders, Van den Ackerveken en Lauwers.


Screenshot van website

Stamboom Lambregts uit Etten-Leur - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-uit-etten-leur

Een genealogische publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over onder andere de families Lambregts, Lambrechts, Van Zundert, Heeren, Van den Broek, Van Meer, Van Dijk, Lambregs en Van Steen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws