stamboomgids

Familienamen » L

Websites 381 - 390 van 694:

Stamboom Lammerts Monchen - www.genealogieonline.nl/stamboom-lammerts-monchen

Een publicatie door Richard Lammerts met gegevens over oa. de families Lammerts, Monchen, Feddema, Mönchen, Bos, Amsing, Halsema, Smit, Muller en Jans.


Screenshot van website

Stamboom Lampers-Pierssens - www.genealogieonline.nl/stamboom-lampers-pierssens

Een publicatie door Anne-Marie de Bondt met gegevens over oa. de families Melsen, Lampers, Penneman, Lockefeer, Joos, Pierssens, Bogaert, De Rijbel, Brosis en De Potter.


Screenshot van website

Stamboom Lamsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-lamsma

Een genealogische publicatie door Iebele Lamsma met gegevens over onder andere de families Lamsma, Van der Berg, Reitsma, Tamminga, Sytses, De Jong, Roelofs, Oenes en Hulshoff.


Screenshot van website

Stamboom Landkroon - www.genealogieonline.nl/stamboom-landkroon

Een publicatie door Egon Landkroon met gegevens over oa. de families Landkroon, Regtop, Paulides, Krol, De Groot, Van Swol, Gaarlandt, Menger, Rigter en Ran.


Screenshot van website

Stamboom Landman - www.genealogieonline.nl/stamboom-landman

Een genealogische publicatie door Jaap Landman met gegevens over onder andere de families Landman, De Vries, Oosten, De Boer, Van Veen, Gouma, Hofstee, Kok en Kronendijk.


Screenshot van website

Stamboom Landzaat - www.genealogieonline.nl/stamboom-landzaat

Een publicatie door Debby Landzaat met gegevens over oa. de families Anna Cornelia Martina Van Huijgevoort, Marinus Dominicus Landzaat.


Screenshot van website

Stamboom Laney - www.genealogieonline.nl/stamboom-laney

Een publicatie door Paul Laney met gegevens over oa. de families Van Veen, Laney, Haring, Van Geijl, Legemaat, Ten Boom, Voerman, Kalkman, Laneij en Van der Vlies.


Screenshot van website

Stamboom Langedijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-langedijk

Een publicatie door H.J.B. Ekker met gegevens over oa. de families Langedijk, Van Krogten, Wolf, Hoekstra, Kloosterman, Oosterman, Wessels, Terpstra, De Vries en Zeef.


Screenshot van website

Stamboom Langelaan / Langelaen - www.genealogieonline.nl/stamboom-langelaan

Een publicatie door Patrick Langelaan met gegevens over oa. de families Langelaan, Langelaen, Van der Zwet, Wijnstroom, Koppert, Van der Kooij, Does, Jansen, Scholting en Van Immerseel.


Screenshot van website

Stamboom Langendam - www.genealogieonline.nl/stamboom-langendam

Een publicatie door Joke Langendam met gegevens over oa. de families Van Noord, Verhoogh, Roos, Walop, Langendam, Louwhoff, Velders, Asche, Stempher en Peltenburg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws