stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 381 - 390 van 786:

www.virtualworld.nl

Stamboom families Luder en Boes

Zoals de titel het al zegt, verhaalt deze website over de families Luder en Boes. De website was aanvankelijk opgezet met phpGedView, maar sinds kort met Webtrees. Door omstandigheden is de site een aantal jaren, min of meer, uit de lucht geweest, maar we zijn er weeer


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-families-van-leeuwen-en-sloof

Stamboom families Van Leeuwen en Sloof

Een genealogische publicatie door Wim van Leeuwen met gegevens over onder andere de families Sloof, Van Leeuwen, Slooff, Vermij, Burggraaf, Van den Berg, Verkaik, Spek en Kool.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-fred-legen

Stamboom Fred Legen

Een genealogische publicatie door Fred Legen met gegevens over onder andere de families Van Roest, La Grand, Legen, Lagrand, Jutte, Van Luinen, Goudswaard, Peters en Grootveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lelieveld-rutz-torn

Stamboom gezin Lelieveld, Rutz, Torn

Een genealogische publicatie door Andy Lelieveld met gegevens over onder andere de families Lelieveld, Torn, Ritzema, Der Valk,van, Ritzema, Van der keijl, Elswijk,van, Hollander en Smit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ineke-lautenbach

Stamboom Ineke Lautenbach

Een genealogische publicatie door Ineke Lautenbach met gegevens over onder andere de families Tabes, Renkema, Katerborg, Van Dijk, Van Tellingen, Tabbes, De Jong, Suurd en Hogenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-lee

Stamboom J. van der Lee

Een publicatie door J. van der Lee met gegevens over oa. de families Bennik, Van der Lee, Kuijvenhoven, Vogelaar, Hollaar, De Ridder, Van Wezel, Van de Ende, Van Driel en Van der Velde.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-lienden-stamboom

Stamboom J.A. van Lienden

Een publicatie door J.A. van Lienden met gegevens over oa. de families Arkesteijn, Van Lienden, Geenen, Van Barneveld, Verbeek, Van Wamel, Vierling, Van der Laan, Haas en Barkhuijsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-de-lest-dohmen

Stamboom J.K.M. van de Lest - A.J.M. Dohmen

Een genealogische publicatie door Chris van de Lest met gegevens over onder andere de families Van de Lest, Dohmen, Jansen, De Gier, Nabbe en Schr?der.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-gerritsz-van-loenen

Stamboom Jan Gerritsz van Loenen

Een publicatie door van Loenen met gegevens over oa. de families Loenen, van, Bos, Oomkens, Gerritsz, Mulder, Kleis, Dijkstra, Glas en Glas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keijzer-van-leeuwen

Stamboom Keijzer van Leeuwen

Een genealogische publicatie door Bea Keijzer met gegevens over onder andere de families Keijzer, Van Leeuwen, Ladenius, Van Ees, Van der Walle, Spierenburg, Noordermeer, Onvlee en Dekker.


Screenshot van website