stamboomgids

Familienamen » L

Websites 371 - 380 van 704:

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit West Zeeuws-Vlaanderen - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-west-zeeuws-vlaanderen

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambrechts, Lambregts, De Regt, Lambrechts de Regt, Lambregts de Regt, Porreij, Karels, Van Neuren, Van Male en Knook.


Screenshot van website

Stamboom Lambrechts/Lambregts uit West-Brabant - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Lambrechts, Schrauwen, Bogers, De Rooij, De Bruijn, Van Eekelen, Heeren, Gabriëls en Dijkers.


Screenshot van website

Stamboom Lambregts uit Baarle, Alphen en Ginneken - www.genealogieonline.nl/stamboom-cornelius-lambregts

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Martens, Van der Velden, De Jongh, Oomen, Lambrechts, Van Steen, Lodders, Van den Ackerveken en Lauwers.


Screenshot van website

Stamboom Lambregts uit Etten-Leur - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-uit-etten-leur

Een genealogische publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over onder andere de families Lambregts, Lambrechts, Van Zundert, Heeren, Van den Broek, Van Meer, Van Dijk, Lambregs en Van Steen.


Screenshot van website

Stamboom Lambregts uit Oosterhout, Geertruidenberg, Zevenbergen en omstreken - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-oosterhout

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Jansen, Van Dongen, Lambrechts, De Jong, Van Loon, Lambrechs, Flipsen, Maas en Spitters.


Screenshot van website

Stamboom Lambregts uit Roosendaal en Oud Gastel - www.genealogieonline.nl/stamboom-lambregts-roosendaal-en-oud-gastel

Een publicatie door Stefan Lambregts met gegevens over oa. de families Lambregts, Lambrechts, Van Meer, Beens, Dirven, Van Merriënboer, Van Deursen, Van Oosterhout, Van den Hout en Van Steenderen.


Screenshot van website

Stamboom Lamers - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-lamers

Een publicatie door Marco Lamers met gegevens over oa. de families Lamers, Van Os, Zaaijer, Littelink, Nieuwenhoven, Saris, Van de Velde, Wouterse.


Screenshot van website

Stamboom Lamers en Van Houtum - www.genealogieonline.nl/stamboom-lamers-en-van-houtum

Een genealogische publicatie door Harry Lamers met gegevens over onder andere de families Van Houtum, Lamers, Rabelink, Diepeveen, Gerritse, Peters, Bleumink, Van Holtem en Jansen.


Screenshot van website

Stamboom Lamers uit Lottem - www.genealogieonline.nl/stamboom-lamers

Een publicatie door Gon Jacobs-Lamers met gegevens over oa. de families Lamers, Boers, Baldeau, Klaessens, Soest, BrÛnken, , , en .


Screenshot van website

Stamboom Lamme - www.genealogieonline.nl/stamboom-lamme

Een publicatie door Ger Lamme met gegevens over oa. de families Lamme, Bos, Mallee, Groen, Adam, Ronckers, Willemstein, Le Pair, Kamphausen en Böger.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws