stamboomgids

Familienamen » L

Websites 391 - 400 van 712:

Stamboom Landman - www.genealogieonline.nl/stamboom-landman

Een genealogische publicatie door Jaap Landman met gegevens over onder andere de families Landman, De Vries, Oosten, De Boer, Van Veen, Gouma, Hofstee, Kok en Kronendijk.


Screenshot van website

Stamboom Landzaat - www.genealogieonline.nl/stamboom-landzaat

Een publicatie door Debby Landzaat met gegevens over oa. de families Anna Cornelia Martina Van Huijgevoort, Marinus Dominicus Landzaat.


Screenshot van website

Stamboom Laney - www.genealogieonline.nl/stamboom-laney

Een publicatie door Paul Laney met gegevens over oa. de families Van Veen, Laney, Haring, Van Geijl, Legemaat, Ten Boom, Voerman, Kalkman, Laneij en Van der Vlies.


Screenshot van website

Stamboom Langedijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-langedijk

Een publicatie door H.J.B. Ekker met gegevens over oa. de families Langedijk, Van Krogten, Wolf, Hoekstra, Kloosterman, Oosterman, Wessels, Terpstra, De Vries en Zeef.


Screenshot van website

Stamboom Langelaan / Langelaen - www.genealogieonline.nl/stamboom-langelaan

Een publicatie door Patrick Langelaan met gegevens over oa. de families Langelaan, Langelaen, Van der Zwet, Wijnstroom, Koppert, Van der Kooij, Does, Jansen, Scholting en Van Immerseel.


Screenshot van website

Stamboom Langendam - www.genealogieonline.nl/stamboom-langendam

Een publicatie door Joke Langendam met gegevens over oa. de families Van Noord, Verhoogh, Roos, Walop, Langendam, Louwhoff, Velders, Asche, Stempher en Peltenburg.


Screenshot van website

Stamboom Langendoen - www.genealogieonline.nl/stamboom-langendoen

Een publicatie door K. de Zwart met gegevens over oa. de families Langendoen, Van Marion, Vermeulen, Netjes, Noordermeer, Verhoeff, Lugtenburg, Warbout, Gorzeman en Vermeule .


Screenshot van website

Stamboom Langenus - www.genealogieonline.nl/stamboom-langenus

Een publicatie door Andre Langenus met gegevens over oa. de families Langenus, Gillemot, Cabuy, Cuyvers, Caluwaerts, Van Heylen, Van Loock, Van der Auwera, Van der Veken en Geens.


Screenshot van website

Stamboom Langerak - www.genealogieonline.nl/stamboom-langerak

Een publicatie door Pieter de Heer met gegevens over oa. de families Baan, Langerak, Steehouwer, Scheer, Quakernaak (Kwakernaak), Boonstoppel, Baen, Heijkoop, Van Houwelingen en (Trompert).


Screenshot van website

Stamboom Langereis - www.genealogieonline.nl/stamboom-langereis

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Langereis, Venekamp, Bakker, Smit, Langereis (Ook: Langereijs), Singer, Kuiper, Vader, Langereijs (Ook: Langereis) en De Boer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws