stamboomgids

Familienamen » L

Websites 521 - 530 van 694:

Stamboom Lourens/Laurensen - www.genealogieonline.nl/stamboom-lourens-laurensen

Een genealogische publicatie door Fred Lourens met gegevens over onder andere de families Lourens, Hartjes, Schaars, Roelofs, Jansen, Polman, Bouman, Spaan en Peperkamp.


Screenshot van website

Stamboom Louwer - www.genealogieonline.nl/stamboom-louwer

Een publicatie door Sandra Louwer met gegevens over oa. de families Lange, Louwer, Ritstier, Van Diejen, Restiers, Van Rooijen, De Jonge, Van de Berg, Louer en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Lovendaal - www.genealogieonline.nl/stamboom_lovendaal

Gegevens over oa. de families Lovendaal, Kersten, Pruckmüller, Peters, Sturmee, Janus, Reijnen, Van de Broek, Dekkers en Martron.


Screenshot van website

Stamboom Lovendaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-lovendaal

Een publicatie door H. Pruckmuller met gegevens over oa. de families Lovendaal, Peters, Van Kessel, Janssen, Steenbergen, Van Leunen, Jansen, Holleman, Kerlen en Hendriks.


Screenshot van website

Stamboom Lowensteyn - www.genealogieonline.nl/stamboom-lowensteyn

Een publicatie door Peter Lowensteyn met gegevens over oa. de families Löwensteyn, Tros, Van Emmerik, Oonk, Bullock, Riordon, Nijenhuis, Flissebaalje, Schols en Crama.


Screenshot van website

Stamboom Lowies - www.genealogieonline.nl/stamboom-lowies

Een genealogische publicatie door Ton Lowies met gegevens over onder andere de families Bruning, Lowies, Ravelli, Steijling, Dresscher, Eggen, De Vries, Genot en Alberts.


Screenshot van website

Stamboom Lubben - www.genealogieonline.nl/stamboom-lubben

Een publicatie door George Willem Hendrik Lubben met gegevens over oa. de families Lubben, Van der Vliet, Van der Pot, Van der Vorm, Dijkstra, Logger, Saarloos, Dost, Van Buijtene en Smit.


Screenshot van website

Stamboom Luberti - www.genealogieonline.nl/stamboom-luberti

Een genealogische publicatie door Yvonne Luberti met gegevens over onder andere de families Luberti, Scheffer, Sc(h)atens, Schatens, Luberti Augustini, Degelenkamp, Verkooijen, Augustini en Jansen.


Screenshot van website

Stamboom Luca - www.genealogieonline.nl/stamboom-luca

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families Luca, Van Gorkum, Van Arkel, Keijman, Bos, Buitenhuis, Pieksma, Van der Vlis, Wansink en Van Selm.


Screenshot van website

Stamboom Lucas - www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-lucas

Een genealogische publicatie door Jan Lucas met gegevens over onder andere de families Middel, Van Zwienen, Kreuk, Nieuwburg, Lagewaard, Bijloo, Lucas, Van Agtmaal en De Jong.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws