stamboomgids

Familienamen » L

Websites 521 - 530 van 677:

Stamboom Lucas-Nieuwburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-lucas-nieuwburg

Een publicatie door Jan Lucas met gegevens over oa. de families Van Zwienen, Kreuk, Lagewaard, Nieuwburg, Bijloo, Van Agtmaal, Van Overveld, Backx, Jacobs en Noorlander.


Screenshot van website

Stamboom Luchies - www.genealogieonline.nl/stamboom-luchies

Een publicatie door Renate Luchies met gegevens over oa. de families Baron, Luchies, Hendriks Baron, Hummel, Wiebes Baron, Hanzes Baron, Klazes Baron, Geerts Baron, Fokkema en Jans Baron.


Screenshot van website

Stamboom Luchtenborg - www.genealogieonline.nl/stamboom-luchtenborg

Een publicatie door Ger Luchtenborg met gegevens over oa. de families Eijsbroek, Van de Ouweelen, De Slegte, Sloos, Mulder, Planije, Waterreus, Meijer, Groen en Mieremet.


Screenshot van website

Stamboom Lugies (Hoving) - www.genealogieonline.nl/stamboom-lugies

Een publicatie door H. Lugies met gegevens over oa. de families Van der Vlekkert, Hoving, Lugies, Schreurs, Veldman, Reinaardus, D Vlekkert, Egbertje Kluinhaar, Bouwman en Huttinga.


Screenshot van website

Stamboom Lugtenborg en voorouders - www.genealogieonline.nl/stamboom-lugtenborg

Een publicatie door Jan Harm Lugtenborg met gegevens over oa. de families Bronsdijk, Lugtenborg, Achterhof, Pieters, Datema, Hoeksema, Kuipers, Kruizinga, Van Dijken en Wiersma.


Screenshot van website

Stamboom Luhrman - www.genealogieonline.nl/stamboom-luhrman

Een publicatie door Aad Luhrman met gegevens over oa. de families L├╝hrman, Van der Stoep, Hobbel, Van Ginkel, Stok, Molenaar, Bijl, Van der Kemp, Boender en Muit.


Screenshot van website

Stamboom Luigjes - www.genealogieonline.nl/stamboom-luigjes

Een publicatie door Kimberley Luigjes met gegevens over oa. de families Luigjes, Doornekamp, Beerts, Everts, Toonen, Van Brienen, Hendriks, Egberts, De Boer en Van Naarden.


Screenshot van website

Stamboom Luigjes - www.genealogieonline.nl/luigjes-stamboom

Een publicatie door E.Luigjes met gegevens over oa. de families Luigjes, Wijnands, Toonen, Evers, Beerts, Van Naarden, De Boer, Dijkhuizen, Buijs en Cornelis.


Screenshot van website

Stamboom Luijf - Eemnes - www.genealogieonline.nl/stamboom-luijf-eemnes

Een publicatie door Jaap Luijf met gegevens over oa. de families Luijf, Luif, Luiijf, Tijmens, Van der Wardt, Kuijper, Harder, Van den Brink, Van Ravenswaaij en Alkemade.


Screenshot van website

Stamboom Luijk Huijsmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-luijk-huijsmans

Een genealogische publicatie door Hans Luijk met gegevens over onder andere de families Huijsmans, Krouwers, Van de Noort, Augusteijn, De Moije, Schepers, De Mooij, Hontel? en De Moij.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws