stamboomgids

Familienamen » L

Websites 491 - 500 van 675:

Stamboom Loogman - www.loogman.uwstamboomonline.nl

Een kleine maar uitgebreide familie die zijn begonnen in de buurt van de Kaag.


Screenshot van website

Stamboom Loogman - www.loogman.uwstamboomonline.nl

De Familie Loogman is afkomstig van De Kaag en omstreken, onze stamvader Jan Logeman ca 1680, heeft zijn oorsprong in Duitsland. Het waren vissers en vrachtvoerders. De familie heeft zich verspreidt in Zuid-Holland en Noord-Holland en Amerika en Canada.


Screenshot van website

Stamboom Looije - www.genealogieonline.nl/stamboom-looije

Een publicatie door Aad Looije met gegevens over oa. de families Knoppert, Van Geest, Looije, Van den Ende, De Bruijn, Van der Kooij, Van der Wel, Van den Bos, Kraak en Oosthoek.


Screenshot van website

Stamboom Looije(n) - www.genealogieonline.nl/stamboom-looijen

Een publicatie door P. Nieuwenhuis met gegevens over oa. de families Looije, Looijen, Van Oudgaarden, Drost, Van den Bosch, Baars, Breunissen, Meurs, Los en Klaassen.


Screenshot van website

Stamboom Looijs - www.genealogieonline.nl/stamboom-looijs

Een genealogische publicatie door Ben Looijs met gegevens over onder andere de families Van Laar, Looijs, Meijering, Elings, Ruisch, Smit, Den Haan, Van den Berg en Meurs.


Screenshot van website

Stamboom Looise / Looijse - stamboom van 1550 Boudewijnskerke tot Gapinge 1925 - www.genealogieonline.nl/stamboom-loois-looijse

Een genealogische publicatie door Jakob Looise met gegevens over onder andere de families Looise, Looijse, Looyse, Verhage, Looisen, Looys, Looysen, Roelse en Louwerse.


Screenshot van website

Stamboom Loopik - www.genealogieonline.nl/stamboom-loopik

Een publicatie door A.M.H. Loopik met gegevens over oa. de families Loopik, Van der Schaaf, Honkoop, Oosterbos, Tuijtel, Van Loopick, Koekoek, Lopick, Van de Graaf en Heinsma.


Screenshot van website

Stamboom Loos - www.genealogieonline.nl/stamboom-loos

Een publicatie door Sanne Loos met gegevens over oa. de families Wagner, Pastor, Gertsch, Loos, Vogel, Fermont, Van der Heijden, Leijendekkers, Stam en Smit.


Screenshot van website

Stamboom Loosschilder - www.genealogieonline.nl/stamboom-loosschilder

Een publicatie door Ronald Loosschilder met gegevens over oa. de families Looijschelder, Lohschelder, Roos, Tesser, Vis, Peters, Raaijmakers, Kregting, Vermeulen en Teunissen.


Screenshot van website

Stamboom Loots - www.genealogieonline.nl/stamboom-loots

Een publicatie door LibusĀška van Damme-Loots met gegevens over oa. de families Loots, Oosting, Post, Klim, Ten Hage, Vos, Ossel, Pals, Boymers en Bergsma.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws