stamboomgids

Familienamen » L

Websites 501 - 510 van 670:

Stamboom Lovendaal - www.genealogieonline.nl/stamboom-lovendaal

Een publicatie door H. Pruckmuller met gegevens over oa. de families Lovendaal, Peters, Van Kessel, Janssen, Steenbergen, Van Leunen, Jansen, Holleman, Kerlen en Hendriks.


Screenshot van website

Stamboom Lowensteyn - www.genealogieonline.nl/stamboom-lowensteyn

Een publicatie door Peter Lowensteyn met gegevens over oa. de families Löwensteyn, Tros, Van Emmerik, Oonk, Bullock, Riordon, Nijenhuis, Flissebaalje, Schols en Crama.


Screenshot van website

Stamboom Lubben - www.genealogieonline.nl/stamboom-lubben

Een publicatie door George Willem Hendrik Lubben met gegevens over oa. de families Lubben, Van der Vliet, Van der Pot, Van der Vorm, Dijkstra, Logger, Saarloos, Dost, Van Buijtene en Smit.


Screenshot van website

Stamboom Luca - www.genealogieonline.nl/stamboom-luca

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families Luca, Van Gorkum, Van Arkel, Keijman, Bos, Buitenhuis, Pieksma, Van der Vlis, Wansink en Van Selm.


Screenshot van website

Stamboom Lucas - www.genealogieonline.nl/stamboom-lucas

Een publicatie door Jean-Pierre Lucas met gegevens over oa. de families Heirwegh, Lucas, Van Cutsem, Walravens, Decoster, Bosmans, De Donder, Vanderoost, Demanet en Vetsuypens.


Screenshot van website

Stamboom Lucas - www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-lucas

Een genealogische publicatie door Jan Lucas met gegevens over onder andere de families Middel, Van Zwienen, Kreuk, Nieuwburg, Lagewaard, Bijloo, Lucas, Van Agtmaal en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Lucas-Nieuwburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-lucas-nieuwburg

Een publicatie door Jan Lucas met gegevens over oa. de families Van Zwienen, Kreuk, Lagewaard, Nieuwburg, Bijloo, Van Agtmaal, Van Overveld, Backx, Jacobs en Noorlander.


Screenshot van website

Stamboom Luchies - www.genealogieonline.nl/stamboom-luchies

Een publicatie door Renate Luchies met gegevens over oa. de families Baron, Luchies, Hendriks Baron, Hummel, Wiebes Baron, Hanzes Baron, Klazes Baron, Geerts Baron, Fokkema en Jans Baron.


Screenshot van website

Stamboom Luchtenborg - www.genealogieonline.nl/stamboom-luchtenborg

Een publicatie door Ger Luchtenborg met gegevens over oa. de families Eijsbroek, Van de Ouweelen, De Slegte, Sloos, Mulder, Planije, Waterreus, Meijer, Groen en Mieremet.


Screenshot van website

Stamboom Lugies (Hoving) - www.genealogieonline.nl/stamboom-lugies

Een publicatie door H. Lugies met gegevens over oa. de families Van der Vlekkert, Hoving, Lugies, Schreurs, Veldman, Reinaardus, D Vlekkert, Egbertje Kluinhaar, Bouwman en Huttinga.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws