stamboomgids

Familienamen » L

Websites 511 - 520 van 712:

Stamboom Loman, Leusden-Blaricum - www.genealogieonline.nl/stamboom-loman-leusden-blaricum

Een publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over oa. de families Loman, Beek, Lomans, Klaver, Van der Heiden, Looman, De Klerk, Vos, Visser en Dekker.


Screenshot van website

Stamboom Lonneke - www.genealogieonline.nl/stamboom-lonneke

Een publicatie door Lonneke met gegevens over oa. de families Schönfeldt, Van Zwetselaar, Stoltenkamp, Veenendaal, Boerman, Bakker, Van der Steen, Schönfeld, Bergmann en Haverkamp.


Screenshot van website

Stamboom Loof - www.genealogieonline.nl/stamboom-loof

Een publicatie door R. Loof met gegevens over oa. de families Loof, Wessel, Treiture, Haak, Verlinde, Van der Does, Riemens, Dieleman, Wisse en De Doelder.


Screenshot van website

Stamboom Loogman - www.loogman.uwstamboomonline.nl

Een kleine maar uitgebreide familie die zijn begonnen in de buurt van de Kaag.


Screenshot van website

Stamboom Loogman - www.loogman.uwstamboomonline.nl

De Familie Loogman is afkomstig van De Kaag en omstreken, onze stamvader Jan Logeman ca 1680, heeft zijn oorsprong in Duitsland. Het waren vissers en vrachtvoerders. De familie heeft zich verspreidt in Zuid-Holland en Noord-Holland en Amerika en Canada.


Screenshot van website

Stamboom Looije - www.genealogieonline.nl/stamboom-looije

Een publicatie door Aad Looije met gegevens over oa. de families Knoppert, Van Geest, Looije, Van den Ende, De Bruijn, Van der Kooij, Van der Wel, Van den Bos, Kraak en Oosthoek.


Screenshot van website

Stamboom Looije(n) - www.genealogieonline.nl/stamboom-looijen

Een publicatie door P. Nieuwenhuis met gegevens over oa. de families Looije, Looijen, Van Oudgaarden, Drost, Van den Bosch, Baars, Breunissen, Meurs, Los en Klaassen.


Screenshot van website

Stamboom Looijs - www.genealogieonline.nl/stamboom-looijs

Een genealogische publicatie door Ben Looijs met gegevens over onder andere de families Van Laar, Looijs, Meijering, Elings, Ruisch, Smit, Den Haan, Van den Berg en Meurs.


Screenshot van website

Stamboom Looise / Looijse - stamboom van 1550 Boudewijnskerke tot Gapinge 1925 - www.genealogieonline.nl/stamboom-loois-looijse

Een genealogische publicatie door Jakob Looise met gegevens over onder andere de families Looise, Looijse, Looyse, Verhage, Looisen, Looys, Looysen, Roelse en Louwerse.


Screenshot van website

Stamboom Looman - www.genealogieonline.nl/stamboom-looman

Een genealogische publicatie door Peter Looman met gegevens over onder andere de families Looman, Van den Broek, Peperzak, Jorna, Gerrits, Sewalt, Wijers, Janssen en Nass.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws