stamboomgids

Familienamen » L

Websites 461 - 470 van 690:

Stamboom Liefrink - www.genealogieonline.nl/stamboom-liefrink

Een publicatie door Wilma Liefrink met gegevens over oa. de families Liefrink, Lieferink, Janssen, Ten Pas, Hendriks, Bartels, Boom, Beltmans, Nagelmakers en Thebes.


Screenshot van website

Stamboom Liekelema (Lijkelema/Lijklema) uit Oudega (Small.) - www.genealogieonline.nl/stamboom-liekelema

Een publicatie door Jelle Reitsma met gegevens over oa. de families Bergsma, De Wit, Lijklema, Liekelema, Keegstra, Lijkelema, De Vries, Dijkstra en Dijkstra.


Screenshot van website

Stamboom Lier - www.genealogieonline.nl/stamboom-lier

Een publicatie door Henry Lier met gegevens over oa. de families Lier, De Nokker, Stegeman, Pirard, Van Rooij, Van Hoek, Wallet, Verschuren, Voeten en Senders.


Screenshot van website

Stamboom Liese-Lage - www.genealogieonline.nl/stamboom-liese-lage

Een genealogische publicatie door Eberhard Liese met gegevens over onder andere de families Liese, Schulte, Veddeler, Geerligs, Regenbogen, Schulte Quendorf, Hänni, Determann en Determan.


Screenshot van website

Stamboom Lieshout - www.genealogieonline.nl/stamboom-lieshout

Een publicatie door Ruud Zonneveld met gegevens over oa. de families Van Lieshout, Van Lishout, Lieshout, Adrichem, Heuverkamp, Janse Lieshout, Proost, Lieshout Jr en Lieshout Jr.


Screenshot van website

Stamboom Liethof Amsterdam Arnhem - www.genealogieonline.nl/stamboom-liethof

Een publicatie door F. van Leeuwen met gegevens over oa. de families Liethof, Gaal, van, Dillen, van, Sieking, Dam, van, Dirkzwager, Boers, Buenting en Buenting.


Screenshot van website

Stamboom Lievaart - www.genealogieonline.nl/stamboom-lievaart

Een publicatie door J.P. Lievaart met gegevens over oa. de families Lievaart, Liefhart, Noordermeer, Van Vliet, Merten, Kleijwegt, Stant, Trauweel, Blootshooft en Van der Berg.


Screenshot van website

Stamboom Lievens - www.genealogieonline.nl/stamboom_lievens

Gegevens over oa. de families Lievens, Van Loon, Snoeren, Van Dongen, Van Alphen, Van Beek, Van Meel, Van Gils, Van Gool en Laming.


Screenshot van website

Stamboom Lieverse - www.genealogieonline.nl/stamboom-lieverse

Een genealogische publicatie door Theo Lieverse met gegevens over onder andere de families Lieverse, De Groot, Maden van Der, Kortekaas, Nooij, Perrels, Hillenaar, Jolly en Pasinsie.


Screenshot van website

Stamboom Ligthart-Ponsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-ligthart-ponsen

Een publicatie door Desiree Ligthart-Ponsen met gegevens over oa. de families Keuning, Halberstadt, Vuijk, Klijn, Ligthart, Van Zwol, Daalman, Reuser, Van Camp en De Vries.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws