stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » L

Websites 461 - 470 van 771:

www.genealogieonline.nl/stamboom-leduc-boutier

Stamboom Leduc Boutier

Een publicatie door Corian Leduc met gegevens over oa. de families Van de Louw, Leduc, Boutier, Lesius, Mols, Zwekars, Vermeer, Jonkers en Jonkers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leduc-en-van-de-louw

Stamboom Leduc en Van de Louw

Een publicatie door Corian Leduc met gegevens over oa. de families Lesius, Van de Louw, Vermeer, Boutier, Leduc, Zwekars, Jonkers, Donders en Donders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leeflang

Stamboom Leeflang

Een publicatie door R. de Rooij met gegevens over oa. de families Leeflang, Schouten, Bos, De Jong, Visser, Eerland, Hoogendoorn, De Heer, Leeflangh en Levelanck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-leeflang

Stamboom Leeflang

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Leeflang, Van Beusekom, Lindoorn, Van Dijk, Bouman, Blind, Resch en Van der Veen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leemborg

Stamboom Leemborg

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Snitjer, Doddema, Leemborg, Meijer, Duitscher, Schrik, Duit, Van der Laan, Stam en Sportel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leenders

Stamboom Leenders

Een publicatie door Romy Leenders met gegevens over oa. de families Leenders, Koolen, Zael, Lysens, Van Urck, Hermans, Caris, Corsius, Lenders en Dolders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leenes

Stamboom Leenes

Een genealogische publicatie door Saskia Spreen-Leenes met gegevens over onder andere de families Leenes, Kleiman en Van Hecht muntingh napjus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leeninga

Stamboom Leeninga

Een publicatie door Barbara Leeninga met gegevens over oa. de families Leenheer, Vaandrager, Takkenberg, Leeninga, Hageman, Blaak, Van der Linden, Van Eck, Prins en Van Buren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leenstra-postma

Stamboom Leenstra Postma

Een genealogische publicatie door Age Leenstra met gegevens over onder andere de families Meijer, Leenstra, Postma, Halma, Van der Weij, De Jong, Van der Heide, Rijpkema en Werkman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-leeuw

Stamboom Leeuw

Een genealogische publicatie door Dennis Leeuw met gegevens over oa. de families Leeuw, Sluijs, Onrust, Husslage, Vroom, Langenberg, Kuiper, Stapel en Stapel.


Screenshot van website