stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 431 - 440 van 866:

www.genealogieonline.nl/stamboom-claes-van-maren

Stamboom Claes van Maren uit Beesd

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Vrouw, Van Hemert, Van den Berg, Van Acquoy, Man, De Jongh, Van Eeuwijk en Klop.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-coenraad-mank

Stamboom Coenraad Mank

Een genealogische publicatie door Frans Mank met gegevens over onder andere de families Mank, Van den Heuvel, Schol, Brugman, Hoogebeen, Wiegers, Mattijsse, Walters en Sieben.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-david-mendes

Stamboom David Mendes geboren voor 1760

Een genealogische publicatie door Marjan Mendes met gegevens over onder andere de families Mendes, Marijt, F?lke, Van Os, Leideritz, Klaassen, Van Eiken, Broekhuijsen en Vegersteen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-maesschalck-geers

Stamboom De Maesschalck - Geers

Een genealogische publicatie door Bart De Maesschalck met gegevens over onder andere de families De Beule, Geers, Van Acker, Vercauteren, De Maesschalck, De Graeve, Heirman, Van Kerckhove en Van Driessche.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-maeyer

Stamboom De Maeyer

Een publicatie door Rudie De Maeyer met gegevens over oa. de families De Maeyer, Bolsens, Vergauwen, Van Bogaert, Meersman, Verheggen, De Jonghe, Van Britsom, Van Leugenhaege en De Kerf.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-maeyer-van-mieghem

Stamboom De Maeyer Van Mieghem

Een genealogische publicatie door Walter De Maeyer met gegevens over onder andere de families Van Mieghem, De Maeyer, Lockefeer, De De Roover, Van Van Mieghem, Oosterlinck, Verelst, Soetens en Smet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-man

Stamboom De Man

Een publicatie door P. Linderman met gegevens over oa. de families Jacobs, De Bok, De Man, De Boer, Pereira, Siccama, Moll, Speer, Schapin en Baros.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-man

Stamboom De Man

Een publicatie door Kees Izelaar met gegevens over oa. de families De Man, De Koning, De Heus, In 't Veld, Groeneveld, De Vlaming, Van Strijen, Ippel en Ippel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-melker

Stamboom De Melker

Een publicatie door P.J. de Melker met gegevens over oa. de families De Melker, Hommes, Hoekstra, Ellens, Von Buren, Nijdam, Ottenhoff, Ten Hagen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-meulder

Stamboom de Meulder

Een genealogische publicatie door Willem Saaij met gegevens over onder andere de families De Meulder, De Meulder (Mulder), Saaij, Adamie, Schuerweeghs, Carsi (Cani), Rommens, Peeters en Dirckx.


Screenshot van website