stamboomgids

Familienamen » M

Websites 461 - 470 van 739:

Stamboom Mathiesen - www.genealogieonline.nl/stamboom-mathiesen

Een genealogische publicatie door Nicky Mathiesen met gegevens over onder andere de families Waterreus, Walsma, Kolster, Mathiesen, Steenlage, Mook, Lachmuth, Steinlage en Wanders.


Screenshot van website

Stamboom Mattijs - www.genealogieonline.nl/stamboom-mattijs

Een publicatie door W.L. Mattijs met gegevens over oa. de families Van den Meerendonk, Van de Meerendonk, Lemmers, Mattijs, De Werk, Klapwijk, Lemmens, Van Leeuwen, Matt(H)ijs en Koopman.


Screenshot van website

Stamboom Maurissen - www.genealogieonline.nl/stamboom-maurissen

Een publicatie door Eric Maurissen met gegevens over oa. de families Maurissen, Luyckx, Helmich, Knippenberg, Van Meir, Van Knippenbergh, Verhaegen, Maris en Maris.


Screenshot van website

Stamboom Maurits - www.genealogieonline.nl/stamboom-maurits

Een publicatie door Ernst Walter Maurits met gegevens over oa. de families Zweekhorst, Van der Werf, Blekman, Loogman, Van Gils, Van der Haas, Lammers, Dijkhorst, Holtkamp en Spijker.


Screenshot van website

Stamboom May(ij)er, Wagner, Rutgers, Keereweer - www.genealogieonline.nl/stamboom-mayer-wagner-rutgers-keereweer

Een genealogische publicatie door Radboud Mayer met gegevens over onder andere de families Keereweer, Perquin, Rutgers, De Jong, De Gier, De Koning, De Weerdt, Driessen en Van der Staaij.


Screenshot van website

Stamboom Mazeland - www.genealogieonline.nl/stamboom-mazeland

Een publicatie door Henk Mazeland met gegevens over oa. de families Maseland, Horsthuis, Mazeland, Spitshuis, Droste, Ter Doest, Leverink, Damhuis, Kamphuis en Lubbers.


Screenshot van website

Stamboom Mazenier - www.genealogieonline.nl/stamboom-mazenier

Een publicatie door A. Mazenier-Kuipers met gegevens over oa. de families De Maeseneer, Van der Kelen, De Vroede, Van Droogenbroeck, Wauters, De Dobbeleer, Kestens, Appelmans, Van Laethem en De Maseneer.


Screenshot van website

Stamboom Mazer - www.genealogieonline.nl/stamboom-mazer

Een publicatie door Ron Mazer met gegevens over oa. de families Maaser, Mazer, Van Dijk, Mast, Kloos, De Moet, Kruisheer, Van Bommel, Lammers en Alters.


Screenshot van website

Stamboom Me(t)s - www.genealogieonline.nl/stamboom-mets

Een publicatie door Arjen Mets met gegevens over oa. de families Dubbeldam, Zon, van, Louwe, Mes, Mets, Vuik, Schrader, Lever en Lever.


Screenshot van website

Stamboom Mechielsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-mechielsen

Een publicatie door N. Mechielsen met gegevens over oa. de families Michielsen, Mechielsen, Michielse, Slik, Mechielse, Eelman, De Visser, Michiels, Timmer en Boon.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws