stamboomgids

Familienamen » M

Websites 491 - 500 van 780:

Stamboom Masselink - www.genealogieonline.nl/stamboom-masselink

Een publicatie door Dirk Masselink met gegevens over oa. de families Masselink, Aalderink, Eenink, Hartemink, Vinkenborg, Jansen, Broshuis, Heusinkveld, Schneider en Bulten.


Screenshot van website

Stamboom Massink - www.genealogieonline.nl/stamboom-massink

Een genealogische publicatie door Dirk Massink met gegevens over onder andere de families Massink, Levinga, De Wilde, Teuben, Postma, Oldenburg, Kool, Kruizinga en Morsing.


Screenshot van website

Stamboom Mastenbroek - www.genealogieonline.nl/stamboom-mastenbroek

Een publicatie door Arie Mastenbroek met gegevens over oa. de families Mastenbroek, Van Meeteren, Van de Weteringh, Van der Sluis, Dupree, Van Berk, 't Lam, Van Linstee, Van Bruggen en Van Pouderoijen.


Screenshot van website

Stamboom Mastenbroek-Blinkhoff - www.genealogieonline.nl/stamboom-mastenbroek-blinkhoff

Een publicatie door Jan Mastenbroek met gegevens over oa. de families Hooijer, Van Roest, Marks, Zwart, Mastenbroek, Blinkhof, Van Dorp, Janssen, Taris en Van den Born.


Screenshot van website

Stamboom Matenaers - www.genealogieonline.nl/stamboom-matenaers

Een publicatie door Matenaers met gegevens over oa. de families Van de Loe, Schenk Von Nideggen, Van den Bosch, Kersten, Elsenberg, Von Bayern, Von Nesselrode, Von Preu├čen, Noij en Von Kleve.


Screenshot van website

Stamboom Mathiesen - www.genealogieonline.nl/stamboom-mathiesen

Een genealogische publicatie door Nicky Mathiesen met gegevens over onder andere de families Waterreus, Walsma, Kolster, Mathiesen, Steenlage, Mook, Lachmuth, Steinlage en Wanders.


Screenshot van website

Stamboom Mattijs - www.genealogieonline.nl/stamboom-mattijs

Een publicatie door W.L. Mattijs met gegevens over oa. de families Van den Meerendonk, Van de Meerendonk, Lemmers, Mattijs, De Werk, Klapwijk, Lemmens, Van Leeuwen, Matt(H)ijs en Koopman.


Screenshot van website

Stamboom Maurissen - www.genealogieonline.nl/stamboom-maurissen

Een publicatie door Eric Maurissen met gegevens over oa. de families Maurissen, Luyckx, Helmich, Knippenberg, Van Meir, Van Knippenbergh, Verhaegen, Maris en Maris.


Screenshot van website

Stamboom Maurits - www.genealogieonline.nl/stamboom-maurits

Een publicatie door Ernst Walter Maurits met gegevens over oa. de families Zweekhorst, Van der Werf, Blekman, Loogman, Van Gils, Van der Haas, Lammers, Dijkhorst, Holtkamp en Spijker.


Screenshot van website

Stamboom May(ij)er, Wagner, Rutgers, Keereweer - www.genealogieonline.nl/stamboom-mayer-wagner-rutgers-keereweer

Een genealogische publicatie door Radboud Mayer met gegevens over onder andere de families Keereweer, Perquin, Rutgers, De Jong, De Gier, De Koning, De Weerdt, Driessen en Van der Staaij.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws