stamboomgids

Familienamen » M

Websites 481 - 490 van 761:

Stamboom Maurits - www.genealogieonline.nl/stamboom-maurits

Een publicatie door Ernst Walter Maurits met gegevens over oa. de families Zweekhorst, Van der Werf, Blekman, Loogman, Van Gils, Van der Haas, Lammers, Dijkhorst, Holtkamp en Spijker.


Screenshot van website

Stamboom May(ij)er, Wagner, Rutgers, Keereweer - www.genealogieonline.nl/stamboom-mayer-wagner-rutgers-keereweer

Een genealogische publicatie door Radboud Mayer met gegevens over onder andere de families Keereweer, Perquin, Rutgers, De Jong, De Gier, De Koning, De Weerdt, Driessen en Van der Staaij.


Screenshot van website

Stamboom Mazeland - www.genealogieonline.nl/stamboom-mazeland

Een publicatie door Henk Mazeland met gegevens over oa. de families Maseland, Horsthuis, Mazeland, Spitshuis, Droste, Ter Doest, Leverink, Damhuis, Kamphuis en Lubbers.


Screenshot van website

Stamboom Mazenier - www.genealogieonline.nl/stamboom-mazenier

Een publicatie door A. Mazenier-Kuipers met gegevens over oa. de families De Maeseneer, Van der Kelen, De Vroede, Van Droogenbroeck, Wauters, De Dobbeleer, Kestens, Appelmans, Van Laethem en De Maseneer.


Screenshot van website

Stamboom Mazer - www.genealogieonline.nl/stamboom-mazer

Een publicatie door Ron Mazer met gegevens over oa. de families Maaser, Mazer, Van Dijk, Mast, Kloos, De Moet, Kruisheer, Van Bommel, Lammers en Alters.


Screenshot van website

Stamboom Me(t)s - www.genealogieonline.nl/stamboom-mets

Een publicatie door Arjen Mets met gegevens over oa. de families Dubbeldam, Zon, van, Louwe, Mes, Mets, Vuik, Schrader, Lever en Lever.


Screenshot van website

Stamboom Mechielsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-mechielsen

Een publicatie door N. Mechielsen met gegevens over oa. de families Michielsen, Mechielsen, Michielse, Slik, Mechielse, Eelman, De Visser, Michiels, Timmer en Boon.


Screenshot van website

Stamboom Medema - www.genealogieonline.nl/stamboom-medema

Een publicatie door Greetje Medema met gegevens over oa. de families Medema, Mijdema, Van der Werf, Jonker, Kroeze, Schreuder, Lodewijks, Hoexum, Plantinga en Hesse.


Screenshot van website

Stamboom Meerbeek & Oskam - www.genealogieonline.nl/stamboom-meerbeek-oskam

Een genealogische publicatie door Jacques Meerbeek met gegevens over onder andere de families Merkens, Meerbeek, Schimmel, Oskam, Van Kolfschoten, Van de Wetering, Van Meerbeek, Van Eck en (van) Meerbeek.


Screenshot van website

Stamboom Meerdink - www.genealogieonline.nl/stamboom-meerdink

Een genealogische publicatie door G.H. Meerdink met gegevens over onder andere de families Meerdink, Neuteboom, Du Chatenier, Braakhekke.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws