stamboomgids

Familienamen » M

Websites 401 - 410 van 731:

Stamboom Hans Meijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-hans-meijer

Een publicatie door Hans Meijer met gegevens over oa. de families Bouter, Van Ommeren, Meijer, Van den Houten, Slagmolen, Van Apeldoorn, Van der Weele, Pothoven, Van Dongen en Putters.


Screenshot van website

Stamboom Henderikus van der Meer - www.genealogieonline.nl/stamboom-henderikus-van-der-meer

Een publicatie door Henk van der Meer met gegevens over oa. de families Jans, Van der Meer, Boonstra, Ringnalda, Van Dijk, Rienstra, Van der Wijk, Tietsma, Willems en Wierstra.


Screenshot van website

Stamboom Hendrik David Mantel - www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrik-david-mantel

Tijdens de zoektocht naar de Westfriese familie Mantel ben ik onder andere Hendrik David Mantel tegen gekomen, waarvan tot nu toe nog geen familieband met de Westfriezen is vastgesteld. In deze stamboom vind je de gegevens van de op 10 december 1802 in Amsterdam geboren Hendrik David, zoon van Johann David en Anthonia Aanna Maria Bolten.


Screenshot van website

Stamboom Herman Marsman in Apeldoorn - www.genealogieonline.nl/stamboom-marsman

Een publicatie door Herman Marsman met gegevens over oa. de families Krikke, Marsman, Visscher, Timmermans, Beenen, Franssen, Hutten, Brink, De Jong en Nijmeijer.


Screenshot van website

Stamboom Johan Philip Mantel - www.genealogieonline.nl/stamboom-johan-philip-mantel

Tijdens de zoektocht naar de Westfriese familie Mantel ben ik onder andere Johan Philip Mantel tegen gekomen, waarvan tot nu toe nog geen familieband met de Westfriezen is vastgesteld. In deze stamboom vind je de gegevens van de circa 1754 in Rettenbach geboren Johan Philip, zoon van Jan en Maria Elisabeth. Andere families zijn Wols, Van Ewijk, Van de Stroet, Dros, Vos, Senten, Spruit, De Vreede en Van Rooijen.


Screenshot van website

Stamboom Johannes Adrianus Hubertus (Jan) van der Meer - www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-van-der-meer

Een publicatie door Jan van der Meer met gegevens over oa. de families Van der Meer, Oranje


Screenshot van website

Stamboom La Maitre - www.genealogieonline.nl/stamboom-la-maitre

Een publicatie door N.C. La Maitre met gegevens over oa. de families La Maitre, Westerhoudt, Van Doorn, Franken, Moens, Langendonk, Van Velsen, Van Geel, Hofman en Hendriks.


Screenshot van website

Stamboom Leendert van Meteren - www.genealogieonline.nl/stamboom-leendert-van-meteren

Een publicatie door Wim de Haart met gegevens over oa. de families Van Meeteren, Van Meteren, Den Hartog, Van Kampen, Bogerd, Van Me(E)teren, De Vries, Brouwer, Klein en Westerhout.


Screenshot van website

Stamboom Maas - www.genealogieonline.nl/stamboom-maas

Een publicatie door J. Maas met gegevens over oa. de families Maas, Vugts, Van de Gender, Van de Ven, Henssen, Van Erp, Witlox, Van Schijndel, Brekelmans en Van Esch.


Screenshot van website

Stamboom Maas - www.genealogieonline.nl/maas-stamboom

Een publicatie door Erwin Maas met gegevens over oa. de families Warrens, Maas, De Koning, Baert, Bernaert, Standaert, Walraven, Warrels, Kroon en Allemans.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws